Ontem halı yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Ontem Halı Yıkama Aydın

Ontem Halı Yıkama, Aydın şehrinde halı yıkama hizmeti sunan bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Ontem Halı Yıkama, 2010 yılında Aydın'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Ontem Halı Yıkama, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlarımız halının boyutuna ve yıkama yöntemine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Ontem Halı Yıkama'yı tercih etmeniz için en önemli sebep, kaliteli hizmet anlayışımız ve müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutmamızdır. Halılarınızı güvenle bize teslim edebilir ve temizlik konusunda endişe etmeden bize güvenebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Ontem halı yıkama Yorumlar - 1

user164486

Aydın Ontem halı yıkama Çamaşırhane oldukça profesyonel ve titiz bir hizmet sunuyor. Halılarımıza özenle ve hijyenik bir şekilde temizlik yapıyorlar. Personelleri güler yüzlü ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Mayıs 2024
ilknur

ilknur

Raziye Varal. Halılarım bu sene o kadar iğrenç ve pis durumdaydı ki. İlk defa buraya verdim halılarımı. Bu kadar temizleneceğini gerçekten düşünmemiştim. Hepsi pamuk gibi bembeyaz kar gibi tertemiz geldi. Dün açtım halılarımı şok oldum. Asla ağır parfüm kokusu yoktu temiz göstermek adına. Gerçekten temizlemişler çünkü ağır kokuya ihtiyaç yoktu. Ellerinize emeğinize sağlık hayırlı işler bol kazançlarınız olsun. Ben çok memnun kaldım. Ayrıca Müzeyyen hanımın ilgisi alakası ve kibarlığı için çok teşekkür ediyorum. Gözü kapalı düşünmeden yıkatabilirim artık. Ayrıca sıfır zararla geldi halılar. İşiniz gücünüz rast gitsin🤲🤲Ontem halı yıkama ailesi. Teşekkür etmezsem ayıp ederdim. 🙏🙏🙏

2023:12:07 11:45:04
özgül tezer

özgül tezer

İki ayrı firmanın yaptığı yıkamadan sonra çıkmayan koltuk lekelerimden eser yok şimdi. Teşekkürler Ontem ekibi

2023:12:24 17:21:43
Savaş Kamali

Savaş Kamali

Koltuklarımızı yıkattığımız sempatik bir aile işletmesi. Ancak aldığımız hizmetten maalesef memnun kalmadık. Koltuklarda çok yoğun bir deterjan kaldı, sanırım yeteri kadar durulama yapılmadı. Sorunu ilettiğimizde tekrar durulama yapalım demelerine rağmen yaptıkları işi sahiplenmediler. İlk defa bir işletme için Google 'da olumsuz yorum belirttiğim için üzgünüm.

2023:09:08 21:13:30
Gamze YİĞİT

Gamze YİĞİT

normalde asla yorumla falan uğraşmam ama gelin halıları başka bi firma tarafından delik deşik edilmiş bir yeni gelin olarak ONTEM halı yıkama ile tanıştığım günü şans günü ilan ettim arkadaşlar. 2020 den beri bifiil yaz kış halılarımı veriyorum mis gibi pamuk gibi geri alıyorum. hızlı yıkanıp hızlı kuruyo ve dürüst şekilde bilgilendiriliyorum çıkacak lekeyi çıkar çıkmıcak lekeyi çıkmaz die söylüyolar şuda var asla çıkmaz dediğim lekeler bile tertemiz olup geliyor. diyeceğim odur ki her eşyanın ateş pahası olduğu şu dönemde gönül rahatlığıyla verin halılarınızı arkadaşlar..

2023:09:05 12:28:06
Gamze Tanrıverdi

Gamze Tanrıverdi

Bütün halılarım tertemizdi ağır parfüm kokulu gelecek diye endişelenmiştim ama sadece temizlik kokuyordu çok memnun kaldım hızlıcada teslim edildi tekrar tercih edeceğim bir işletme oldu

2023:10:08 10:13:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:00
  • Salı 08:00–21:00
  • Çarşamba 08:00–21:00
  • Perşembe 08:00–21:00
  • Cuma 08:00–21:00
  • Cumartesi 08:00–21:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı