Elgit Hukuk ve Danışmanlık | Aydın Avukatlık Bürosu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Aydın Elgit Hukuk ve Danışmanlık | Aydın Avukatlık Bürosu

Elgit Hukuk ve Danışmanlık, Aydın şehrinde hizmet veren köklü bir avukatlık bürosudur. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan firmamız, müşterilerine geniş bir hukuki hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Elgit Hukuk ve Danışmanlık, 2000 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana binlerce müvekkile hukuki destek sağlamıştır. Alanında uzman avukat kadrosuyla, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktayız.
  • Müşterilerimizin bütçesini göz önünde bulundurarak esnek ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli avukat kadrosu
  • Çözüm odaklı yaklaşım
  • İhtiyaçlara özel hukuki danışmanlık
  • Hızlı ve etkili çözümler
Elgit Hukuk ve Danışmanlık, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, profesyonel ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Hukuki sorunlarınızda yanınızda olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Elgit Hukuk ve Danışmanlık | Aydın Avukatlık Bürosu Yorumlar - 1

user164484

Aydın Elgit Hukuk ve Danışmanlık bürosundan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Avukatları işlerini titizlikle ve profesyonellikle yapıyorlar. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Mayıs 2024
ergün ertuğrul

ergün ertuğrul

İyi ki İbrahim bey ile tanışmışım. İbrahim bey azim ve kararlılıkla özverili ve başarılı ekibi ile hikayesine inandığı davamın yılmaz savunucusu oldu ve dosya alacağımı tahsil ederek sonuca erdirdi.Allah bu dünyada iyi niyetli, masum, ahlaklı ve namuslu insanları özellikle kötü niyetli ahlaksız, namussuz ve insan kılıklı şeytanlardan alacaklı ve de mağdur hale getirmesin. Ama bu da benim sınavım imiş insan başına her şey geliyor sağlık olsun.Sizlerin de haklı davanızın çözüm ve netice yeri "Elgit Hukuk Bürosu" olduğunu bilin. Saygı ve başarı dileklerimle sağ olun var olun .

2023:11:22 16:05:27
Berkan Altintopu

Berkan Altintopu

2017 yılında sayın avukat ibrahim halil elgit bey 'e gitmem konusunda tavsiyelerde bulunuldum çevremdekilerden ve gitme kararı aldım iyi ki de gitmişim davamı kazanıp hakkını teslim etti ve dosya kapandı emeği geçen herkese teşekkür ederim başta ibrahim halil elgit bey ve yanında tüm calisanlarinaEllerinden geleni yaptıkları için teşekkür ederim yolunuz açık olsun güzel insanlar ...

2023:11:22 09:51:03
Eda Uzun

Eda Uzun

Elgit hukuk ve danışmanlık büroya gittiğimde gayet ilgili bir şekilde dinlediler ve çözüm yolları aradılar, yardımcı oldular bütün emekleri için teşekkür ederim. İbrahim bey gözünüz arkada kalmadan güvenebileceğiniz bir avukat her şey için teşekkürler 🙏🙏

2023:11:29 08:13:18
Orhan Gün

Orhan Gün

Başta (İbrahim Halil )bey ve yanında çalışan diğer arkadaşları büyük minnettarlık duyarım davamı sonuna kadar mücadele edip haklı olduğumuzu ortaya çıkardı büyük bir dertten kurtardı bizi sağolsun 🙏🏻

2023:10:03 12:48:33
Umit Maden

Umit Maden

Tanıdığım vesilesiyle büroya gittiğimde ne kadar ilgili yaklaşımları olduğunu gördüm her türlü yardımcı olmaya çalıştılar. Avukatla ve çalışanlarla iletişim çok güzel. Ilginiz için tesekkurler.

2023:06:06 13:32:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–12:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı