Mutlu Halı Yıkama Aydın

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Mutlu Halı Yıkama Aydın

Mutlu Halı Yıkama Aydın, Aydın şehrinde halı yıkama hizmeti sunan bir işletmedir.

Tarihçe

Mutlu Halı Yıkama Aydın, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Halı yıkama fiyatları halının boyutuna ve türüne göre değişmektedir.
  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ekip ve ekipmanlarla hizmet verir.
  • Çevre dostu temizlik ürünleri kullanır.
  • Hızlı ve güvenilir hizmet sunar.
Mutlu Halı Yıkama Aydın, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyatlarıyla tercih edilen bir halı yıkama işletmesidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmemiz, halılarınızı temiz ve sağlıklı bir şekilde size geri teslim etmek için çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Mutlu Halı Yıkama Aydın Yorumlar - 1

user164472

Aydın Mutlu Halı Yıkama ve Çamaşırhanesi oldukça temiz ve titiz bir hizmet sunuyor. Halılarımı ve çamaşırlarımı güvenle teslim edebiliyorum. Personelin ilgisi ve hızlı hizmeti de oldukça memnun edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Mayıs 2024
Seçil Kösehancı

Seçil Kösehancı

O kadar halı yıkamacıyla çalıştım zamanında yurt işletiyordum keşke Nailcan beylerle o zaman tanışsaymışım. Aydın’ın tartışmasız en iyi halı yıkamacısı onlar. Hem profesyonel hizmet alıyorsunuz. İsimle hitap ediyor aradığınızda, kaç halınız var, ne tipte halılar hepsini kaydediyor. İnsan gibi tertemiz yapıyorlar zamanında teslim ediyorlar. Ben daha önce çalıştığım insanları hatırlıyorum da keşke diyorum profesyonel iş hayatındayken Mutlu halı yıkamayla tanışsaymışım. Kendilerine koltuklarımı ve zebra perdelerimi de yıkatacağım. Çok memnunum. Olumsuz yorum yapanlar büyük ihtimal rakip firmalardır ama şöyle diyeyim hiçbiriniz bu firmaya rakip olamazsınız. Aydın’da işini düzgün yapan üç beş yerden birisiniz sizi tebrik ediyorum umarım uzun yıllar işiniz devam eder bizlerde sizlerden hizmet almaya devam ederiz. Magnesia sitesine de sizi tavsiye edeceğim başka yerlerde kimse macera aramasın.

2023:09:22 14:49:59
Samet Hıdıroğlu

Samet Hıdıroğlu

İşini hakkıyla yapan Aydın’da tek, kaliteli hizmet, zamanında teslimatın adresi Mutlu Halı Yıkama 🧿

2023:09:25 18:53:36
efe baser

efe baser

Halılar tertemiz geldi helal olsun bozmadan devam edin. Hayırlı işleriniz olsun

2023:09:25 12:54:18
Nafiye Vardar

Nafiye Vardar

Yıllardır en güvendiğimiz en temiz yıkayan tek halı yıkama🤩

2023:09:25 16:10:08
ESMA ACAYIP

ESMA ACAYIP

Dün yağan yağmur sonrası su içinde kalan halılarımızı mesai saatleri sonrasında alarak bizi büyük bir dertten kurtaran mutlu halıya çok teşekkür ederiz. Yıllardır tercih ettiğimiz bu kuruluş bizim en sıkıntılı zamanımızda yanımızda oldu. Halıların çok güzel bir şekilde yıkanarak teslim edileceğine de inancımız tam.

2022:06:12 09:39:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar 00:00–18:00

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı