Poyraz Halı Yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Aydın Poyraz Halı Yıkama

Aydın Poyraz Halı Yıkama, Aydın şehrinde halı yıkama hizmeti sunan bir işletmedir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletmemiz, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Aydın Poyraz Halı Yıkama, 2010 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadromuzla, halılarınızı en iyi şekilde temizleyip size teslim etmekteyiz.

Fiyat Politikası

  • Halı türüne ve boyutuna göre değişen uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşteri memnuniyetini arttırma

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve hijyenik temizlik
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Aydın Poyraz Halı Yıkama olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamızla siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Halılarınızı bize güvenle teslim edebilir, temiz ve hijyenik halılarınızı geri alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Merkez Poyraz Halı Yıkama Yorumlar - 1

user164468

Aydın Poyraz Halı Yıkama Çamaşırhane oldukça temiz ve titiz bir hizmet sunuyor. Halılarımıza özenle ve hijyenik bir şekilde bakım yapılıyor. Personelin ilgisi de oldukça memnun edici. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Mayıs 2024
İsmail Demir

İsmail Demir

Aydına geldiğimizden beri bi kaç firmaya verdik bazıları fastaklayıp getiriyordu 1 kere verip bidaha vermiyorduk.Poyraz temiz hijyenik yıkıyor eşim beğeniyor.Bölgede en temiz yıkayan firmalardan biri.Devamlı müşterilere biraz daha indirimli tarife uygulansa daha çok memnun kalacağız 😊

2024:01:12 20:00:17
Behcet bekir Göçer

Behcet bekir Göçer

Gerçekten işinin ehli yeni alinmis gibi yaptılar ellerine emeklerine saglik

2023:11:04 18:12:12
Oyun CC

Oyun CC

Her zaman gönderiyorum çok memnunum hatta bugün halimi serdim tertemuzdi 😊

2023:04:17 15:25:40
selimahru

selimahru

Bir kere poyrazdan başka bir yere verdim halıları vermez olaydik ki yıllardır poyraza yikatirdim bundan böyle hep poyraz

2021:10:02 02:43:54
Gülsüm Ural

Gülsüm Ural

Temiz iş teşekkürler

2023:09:18 14:20:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı