Aydın İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Aydın İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü

Aydın İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü, Aydın şehrinde bulunan geniş kapsamlı bir kütüphanedir. 1960 yılında kurulan kütüphane, geniş bir kitap ve dergi koleksiyonuna sahiptir ve her yaştan okuyucuya hitap etmektedir.

Tarihçe

Aydın İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü, Aydın Valiliği tarafından kurulmuştur. Yıllar içinde hizmet kalitesini arttırarak, bölgenin en önemli kültür merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Hizmetler

  • Geniş kitap ve dergi koleksiyonu
  • Ücretsiz internet erişimi
  • Çocuklar için özel etkinlikler
  • Okuma ve araştırma alanları

Fiyat Politikası

Aydın İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü, halka ücretsiz hizmet vermektedir. Kütüphaneden kitap ödünç almak veya diğer hizmetlerden faydalanmak için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Aydın İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü'nü tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geniş kitap koleksiyonu, ücretsiz hizmetler ve çeşitli etkinliklerle okuyuculara keyifli bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Merkez Aydın İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü Yorumlar - 1

user164460

Aydın Aydın İl Halk Kütüphanesi oldukça geniş bir koleksiyona sahip ve kullanıcı dostu bir hizmet sunuyor. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Kütüphane içinde sessiz ve sakin bir ortam bulunması da oldukça memnun edici. Ancak bazı zamanlarda kitap bulma konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak çok başarılı bir kütüphane diyebilirim.Puan : 4

9 Mayıs 2024
Ayşegül Yılmaz

Ayşegül Yılmaz

Aydın İl Halk Kütüphanesi merkezi bir konumda tarihi bir binada yer alır, içeri girdiğiniz an keyiflerini bozduğunuz için varlığınızdan rahatsız olduklarını hissettiğiniz çalışanlarla karşılaşırsınız. Olur da bir kitap ismi sorarsanız size bilgisayarı gösterip oradan bakabileceğiniz söylenir. Kütüphanede siz varken bulunan insan sayısı bir kaç kişiyi zaten geçmez. Kitap kokusuyla rafların arasında kaybolursunuz. Şansınıza Sevda hanım o gün kütüphanede ise güler yüzüyle size yardımcı olur. Geçen günlerde yine ödünç kitap aldım ve emeklilik vakti çoktan gelip geçmiş, emir cümleleri ve sen diyerek konuşan memur bey( sanırım memur) den kitabı koymak için poşet rica ettim. Sadece yağmurlu havalarda verdiklerini, devletin yeterli poşet göndermediğini söyledi. Ben de yazılı bir karar mı? Görmek istiyorum deyince Müdürün odasının yolunu gösterdi bana. Kendisini kütüphanenin sahibi sanacak kadar uzun süredir aynı yerde çalışan ve hizmet almak için gelen vatandaştan rahatını bozduğu için öc alır gibi davranan insanların aynı yerde uzun süre çalışmalarını doğru bulmuyorum. Keza bulundukları yerin sahibi sanıyorlar kendilerini. Bu arada şimdiye kadar kitap okuyan bir tek çalışanı görmedim. Ülke olarak kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyorsak insanlarımıza, önce kütüphane çalışanlarından başlamak lazım diye düşünüyorum.

2024:01:20 07:38:16
Fatoş F

Fatoş F

İki gün önce kitap almaya gittim. Aman Allah'ım bayıldım gördüklerime. Çok düzenli, aradığınızı rahatça bulabileceğiniz ve temizliğine hayran kaldığım bir kütüphane. Kitap seçimlerimde bana yardımcı olan kütüphane görevlisi sanırım adı Sevda idi, kütüphane içeriğine o kadar hakim ki, istediğim kitapları anında buldu, güler yüzü ve sorduğum sorulara verdiği cevaplara teşekkür ederim. Ben bir daha gideceğim, sizler de çıkın çıkın gidin. :))

2023:07:19 19:26:10
Esin

Esin

Çalışma alanı az bir kütüphane. Genel olarak aradığım çoğu kitabı bulamıyorum. Fazla eksiği olan bir kütüphane tşkler ii günler :)

2023:05:17 07:09:43
Fatma İlan

Fatma İlan

Dün mesai saati başlar başlamaz oradaydım, gideceğim Nevşehir yolculuğu için kendime 3 kitap seçtim. Aydın İl Halk Kütüphanesi'ne bayılıyorum. Mimari yapısı, ulaşımı, konumu, içinin düzeni, güzelliği mmmm nefis. Aradığım kitapları bulmamda bana jet hızıyla yardımcı olan Sevda Hanım ve renkli gözlü güvenlik beye teşekkür ederim. Aslında orada çalışan herkese teşekkür ederim. Kütüphaneyi kendi evleri gibi benimsemişler gibi geliyor. Dönüşte yine uğrayacağım, sizlerde gidin. Ama mutlaka gidin ve kendinize bir kitap seçin. :))"Allah’ım bana kitap dolu bir evle çiçek dolu bir bahçe ver". (ALINTI)

2023:08:03 03:32:43
Berkant Usoğlu

Berkant Usoğlu

Alt kattaki çalışma salonunda çalışan personeller gürültü yapıyorlar üst kattaki kütüphaneye özgü sessizlik alt katta maalesef bulunmuyor..

2023:11:28 07:13:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:30
  • Salı 08:30–17:30
  • Çarşamba 08:30–17:30
  • Perşembe 08:30–17:30
  • Cuma 08:30–17:30
  • Cumartesi 09:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı