Avukat Selin Ercan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Aydın Avukat Selin Ercan Hukuk Bürosu

Avukat Selin Ercan Hukuk Bürosu, Aydın şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir kuruluştur. Büro, geniş bir yelpazede hukuki konularda müvekkillerine destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Avukat Selin Ercan, uzun yıllardır hukuk alanında deneyim sahibi bir avukattır. Kendi hukuk bürosunu açarak müvekkillerine daha etkin ve özverili bir hizmet sunmayı hedeflemiştir.

Fiyat Politikası

Avukat Selin Ercan Hukuk Bürosu, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin karmaşıklığına ve süresine göre değişen uygun fiyatlarla çalışmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunma
  • Alanında uzman ve deneyimli avukatlarla çalışma
  • Müvekkillerine bireysel ve özverili bir hizmet sunma
Avukat Selin Ercan Hukuk Bürosu, müvekkillerine profesyonel ve güvenilir hukuki destek sağlayarak onların haklarını korumayı ve adaletin sağlanmasını amaçlamaktadır. Hukuki konularda karşılaşılan sorunlara çözüm odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Avukat Selin Ercan Yorumlar - 1

user164414

Aydın Avukat Selin Ercan Avukat, işini titizlikle yapan, müşteri odaklı çalışan ve hukuk alanında geniş bir bilgi birikimine sahip bir avukat. Kendisiyle çalışmaktan memnuniyet duydum.

9 Mayıs 2024
Duru Ercan

Duru Ercan

Avukat selin hanım dosyamızla çok ayrıntılı ve titizlikle çalışmıştır.Kendisinden çok memnun kaldım , özellikle boşanma davalarında kendisine güvenebilirsiniz. Her şey için teşekkür ederiz

2023:07:05 14:50:15
BLINK BLACKPİNK

BLINK BLACKPİNK

Avukat Selin Ercan davamızda başarılı sonuç elde etmiş olup dava sürecinde bizi devamlı şekilde bilgilendirmiş ve ilgilenmiştir. Kesinlikle tavsiye ederim

2023:07:05 14:53:07
Fatma SahinErcan

Fatma SahinErcan

Avukat hanım dava dosyamizda titizlikle çalışmıştır. İşinde çok başarılıdır, kendisine güvenimiz tamdır. Tüm emekleri için teşekkür ederiz.

2023:05:21 19:16:19
Selime Ercan

Selime Ercan

Avukat Selin hanım işinde çok başarılı ve titiz çalışmaktadır. Davamızla çok iyi şekilde ilgilenmiştir, çok memnunuz herkese tavsiye ediyoruz.

2023:04:16 13:20:13
ELIF SELIN KARACA

ELIF SELIN KARACA

Avukat selin hanım dosyamızda çok başarılı sonuç elde etti, işinde çok iyidir teşekkür ederiz.

2023:04:27 10:42:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı