Palandöken GÜMÜŞ🧿

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Palandöken GÜMÜŞ🧿

Palandöken GÜMÜŞ🧿, Aydın şehrinde bulunan bir gümüşçüdür. 20 yıldan fazla bir süredir müşterilerine kaliteli ve özel tasarım gümüş ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

Palandöken GÜMÜŞ🧿, 2000 yılında Aydın'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana geleneksel ve modern tasarımları bir araya getirerek müşterilerine benzersiz ürünler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Palandöken GÜMÜŞ🧿, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Fiyatlar, ürünün tasarımı ve malzemesine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Özel tasarım seçenekleri
  • Kaliteli gümüş malzemeler
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
Neden Palandöken GÜMÜŞ🧿 tercih etmelisiniz? Çünkü biz müşterilerimize benzersiz ve kaliteli gümüş ürünler sunuyoruz. Her zevke ve bütçeye uygun seçeneklerimiz ile sizleri mağazamıza bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Palandöken GÜMÜŞ🧿 Yorumlar - 1

user164332

Aydın Palandöken GÜMÜŞ🧿 Mücevher Mağazası oldukça şık ve kaliteli ürünlere sahip bir mağaza. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar biraz yüksek olsa da aldığınız ürüne değiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Mayıs 2024
yahya kalak

yahya kalak

3 gümüşcü gezdik eşimle öğretmen ler günü hediyesi için Birisi oturduğu yerden kalkmadı. Diğeri fotoğraf çekmemize izin vermedi. Palandöken gümüş gerçekten esnaf hem çeşit olarak diğerlerinden daha çok hem fiyat olarakta diğerlerine göre hem uygun hem yardımcı oldu. Hatta paramız az miktar çıkışmadı para çekip geleyim dedim üründe kalsın siz de daha fazla söze gerek yok biz tabi almadık paramızı çekip öyle aldık ürünümüzü kendisinden çok teşekkür ederiz işini dört dörtlük yapan bir esnaf.

2022:11:22 13:41:31
yasin bulut

yasin bulut

Güleryüzlü satıcı, ilgili esnaf... Teşekkürler İbrahim bey

2023:11:02 18:55:35
Birgul Kalak

Birgul Kalak

Zengin gümüş çeşitliliği,uygun fiyat, Aydın'da böylesi düzgün ilgili esnaf az Allah bol hayırlı müşteriler versin.

2022:11:22 18:06:23
SEMİH GEDİK

SEMİH GEDİK

En kaliteli toptancılardan aldığı ürünlerle kalitesinden ödün vermeyen Palandöken Gümüş zengin çeşit ve kalitesiyle Aydın halkına hizmet vermektedir...İlgi alakası ve güler yüzünden ötürü İbrahim beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

2021:06:04 13:35:34
Murat Yeteroğlu

Murat Yeteroğlu

Benim şimdiye kadar gördüğüm en güzel gümüş mağazası hem çeşit zenginliği hem kaliteli hem çok sıcak karşılanan sıcacık bir ortam Ben kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim

2021:06:04 14:42:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı