Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Aydın Sağlık Merkezi

Aydın Sağlık Merkezi, Aydın şehrinde bulunan öncü bir sağlık kuruluşudur. 1990 yılında kurulan merkez, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Aydın Sağlık Merkezi, 30 yılı aşkın bir süredir Aydın halkına kaliteli sağlık hizmetleri sunmaktadır. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip ederek ve uzman kadrosunu genişleterek hizmet kalitesini artırmıştır.

Fiyat Politikası

Aydın Sağlık Merkezi, her kesime hitap edebilmek amacıyla uygun fiyat politikaları benimsemektedir. Sağlık hizmetlerinin herkesin erişebileceği bir hakkı olduğuna inanan merkez, bu doğrultuda fiyatlandırma yapmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş uzmanlık alanlarına sahip bir sağlık merkezi
  • Teknolojik altyapısı güçlü ve modern ekipmanlarla donatılmış
  • Deneyimli ve alanında uzman doktor kadrosu
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı
Aydın Sağlık Merkezi, kaliteli sağlık hizmetleri ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir kuruluştur. Hasta odaklı yaklaşımı ve modern tıbbi ekipmanlarıyla Aydın halkının sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Sa Yorumlar - 1

user164225

Aydın Sa Mücevher Mağazası oldukça şık ve kaliteli ürünlere sahip bir mağaza. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Alışveriş deneyimim oldukça memnun ediciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Mayıs 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı