ADÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 76 Yorum Ekle

Aydın ADÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi

ADÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, Aydın şehrinde bulunan bir veterinerlik hastanesidir. 1995 yılında Adnan Menderes Üniversitesi bünyesinde kurulan bu hastane, bölgenin en köklü ve güvenilir veteriner sağlık merkezlerinden biridir.

Hizmetler

  • Genel veteriner sağlık hizmetleri
  • Cerrahi müdahaleler
  • Diş tedavileri
  • Radyoloji ve ultrasonografi
  • Laboratuvar testleri

Fiyat Politikası

ADÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, kaliteli veteriner hizmetleri sunarken uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekmektedir. Hizmetlerin fiyatları, yapılan müdahalenin türüne ve gerekliliğine göre değişiklik gösterebilir.

Hedef Kitle

ADÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, evcil hayvan sahipleri ve çiftlik hayvanı yetiştiricileri gibi geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir.

Farklılıklar

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı yaklaşım
ADÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla evcil hayvanınızın sağlığı için en iyi hizmeti sunmaktadır. Güvenilir ve kaliteli veterinerlik hizmetleri için tercih edebileceğiniz bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler ADÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Yorumlar - 1

user164117

Aydın ADÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Veteriner hekimlerin ilgisi ve tecrübeleri gerçekten takdire şayan. Hayvanların tedavileri konusunda çok titiz davranıyorlar ve her türlü sorunu çözmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

8 Mayıs 2024
Merve Baran

Merve Baran

Kedim Cevizim 5. Kattan atladı hemen ilk müdahaleden sonra Denizli’den buraya omurga ve çene ameliyatı için geldim. Kedimle çok güzel ilgilendiler. Sağolsunlar her konuda bana yardımcı oldular. Ameliyatı çok başarılı bir şekilde Murat Sarıerler hocam yaptı. Kedim yürüyebilecekse onların ((en başta Murat hocam, Eser Çakmakçı, İlyascan Er, Ezgi Sude Aybak ve Ekibi )) sayesinde yürüyecek inşallah. 🙏 Her şehirde böyle bir hayvan hastanesi (bazı odalarda ciddi anlamda hijyen problemi var, sorumlusu kimse ilgilenmesi gerek) ve sizler gibi ilgili, bilgili, istekli çalışanlar olmalı Allah hepinizden razı olsun ❤️Mesleğinizle o kadar çok gurur duydum ki yerinizde olmak istedim. ❤️ Hayatımın en zor anında acımı paylaştınız ve kedimle ilgilendiniz her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum… 🌸

2023:12:31 10:59:26
Keşifçi1adam

Keşifçi1adam

Evcil hayvanım fenalasınça annem ve yakınım tarafından 09.01.2024 tarihinde saat 14.45tarafından hastaneye getirilmiş, kayıt tarafından neden erken gelmediniz diye fırça atılmış. Hayvanın hastalığının zamanını biz mi ayarlıyoruz? Siz kimsiniz de milleti azarlama hakkını. kendinizde buluyorsunuz bakmayacaksanız bakmayacağız deseydiniz geçseydiniz kim size bu cesareti veriyor? Sağolsunlar sadece hekimler yardımcı olmuş netice itibariyle hayvanımı toprağa verdim bu dünyadan kurtularak ölümsüz oldu. Bu hayatta her şeye çözüm bulunur fakat insan olmamaya çözüm bulamazsınız. İki cihanın mutlaka birisinde yaşattığınızı yaşarsınız. İşini iyi yapan insan olana lafım yok alınmak isteyen alınır.

2024:01:10 19:18:36
Mizgin

Mizgin

Donanımlı ve ilgili bir hastane canım oğlumu kedimi iyileştiren Prof. Bülent hocaya teşekkür ederim 🙏

2024:01:21 03:48:58
Selin Elif Kazancı

Selin Elif Kazancı

Kedimiz Paşa'nın teşhisi konulamayan hastalığının tedavisi için, birkaç veteriner hekimin tavsiyesiyle gittik. Çok güzel bir şekilde ilgilendiler, teşhis kondu ve reçeteyle beraber eve döndük. Hekimler ise oldukça ilgiliydi. Ancak tedaviyi daha sürdüremeden kedimiz daha da kötü oldu, hemen başka bir kliniğe götürdük. Veteriner hekim, Paşa'nın boğazından alınan parçanın sonuçlarını istedi. Defalarca kere aramamıza ve mail atmamıza rağmen geri dönüş yapan olmadı. Hekimimiz Songül Erdoğan'dı. Telefonla ulaşamadık, not bıraktık geri dönen olmadı. Hasta takibi sıfır ve insanı çaresiz bırakıyorlar. Üstelik veterinerlik fakültesinde bunları yaşıyorsak, özel kliniklerdeki bazı veteriner hekimlerin ilgisizliklerinin nereden geldiği anlaşılıyor. Tedavi ve teşhis kadar, hasta takibi de önemli değil mi? Özellikle hocaların öğrencilerine bunu öğretmeleri gerekmez mi? Vasatlık ülkenin her yerinde. Biz kedimizi kaybettik. Ne konulan teşhis ne de uygulanması istenen tedavi hiçbir işe yaramadı. Bundan bir ders çıkartmak gerekirse, lütfen öğrencilerinize hasta takibinin önemini, önce kendinizden başlayarak öğretin. Başka canlar çözümsüz kalmasın ve lütfen akademik bilgilerinizi daha etkili bir seviyeye çıkartın çünkü sizlerin bilgi eksikliği bizleri çözümsüz bırakıyor. Yapılan bütün testler, alınan onca ilaç ve harcanan zaman boşa gitti. Fakülte hastanesine güvenemeyeceksek, nereye güveneceğiz?

2023:02:20 14:03:38
Camu Zio

Camu Zio

İnanılmaz vasat bir yer özellikle Hasta kayıtta oturan orta yaşlı beyefendi üslubu ve konuşması çok rahatsız edici

2023:11:23 05:53:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı