Aydın Atatürk Devlet Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Aydın Aydın Atatürk Devlet Hastanesi

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, Aydın şehrinde hizmet veren bir kamu hastanesidir. Hastane, genel sağlık hizmetleri sunmakta olup, acil servis, poliklinikler, yoğun bakım üniteleri ve ameliyathane gibi birçok bölümü bünyesinde barındırmaktadır.

Tarihçe

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, 1980 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana Aydın ve çevresindeki hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Hastane, sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip ederek, personelini eğitmekte ve hizmet kalitesini artırmaktadır.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen standartlara göre şekillenmektedir. Hastanede sunulan hizmetlerin ücretleri, genel olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanmaktadır. Özel muayene ve tedaviler için ise belirli bir ücret alınmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern tıbbi ekipmanlarla donatılmış bir hastane
  • Alanında uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • 24 saat hizmet veren acil servis birimi
  • Hasta odaklı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti sunan ve hasta memnuniyetini ön planda tutan bir kuruluştur. Modern tıbbi teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Aydın ve çevresindeki hastalara güvenilir ve etkili sağlık hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Yorumlar - 1

user163949

Hastanede çok ilgili ve deneyimli personel bulunuyor. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Randevu sistemi sayesinde bekleme süreleri oldukça kısa. Tek sıkıntı, bazı cihazların eski olması ve bazı bölümlerin yetersiz olması. Ancak genel olarak memnun kaldım.

8 Mayıs 2024
Emel Öder

Emel Öder

Hastanede her gece hamamböceği öldürüyoruz. İlaçlama yapılıyor deniliyor ama iyi değil daha hijyenik olması gerekiyor ayrıca katlarda kediler var hepimiz hayvanları seviyoruz ama burası hastahane!!!! Katlarda kedilere yemek verildiği için alışmışlar tabii ki. Burada yatan herkes hasta olduğu için burada ( hastamız da ameliyat oldu). Hastahane idarisinin bu konuya ilişkin çalışma yapması gerekiyor. Daha sağlıklı bir ortamda bakılmalı herkes

2024:01:14 08:39:55
Bugra Cagdas

Bugra Cagdas

Sağlık Kuruluna,Başta Heyet Psikiyatri'si olmak üzere, insanların hayatıyla kumar oynamaktan en ufak çekincesi olmayan tüm Heyet Kurulu'nun allah bin belasını versin. Çocuklarınızdan, sevdiklerinizden faslasıyla çıkması dileğiyle. En ufak bir soru dahi sorulmadan neye dayanarak, hangi belgeye dayanarak, hangi kanıta dayanarak onay verme/vermeme hakkına sahipsiniz? Paket servis gibi saniyeler içerisinde insanların hayatlarıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. İnsanlara saygınız olmalı, insanlara cevap verecek yüzünüz olmalı. Ağız açtırmıyorsunuz, soru sormuyorsunuz, gerçeklerden uzak bam güm mühür basıyorsunuz. Allah bin belanızı versin.

2024:01:17 14:57:52
Güldane Gelir

Güldane Gelir

Bu Hastane ile annemin çok iyi bir doktor diye genel cerrahi doktoruna gitmesi ile tanıştık. Ama tanışmaz Olaydık Tamam Doktor iyi Fakat hastanenin ve hastane çalışanlarının tavırları tutumları çok kötü. Sanki işini zorla yaptırıyormuşçasına tavırları var bir şey soruyorsun Asla cevap vermiyorlar saçma tavırlar sergiliyorlar hastalara çok kötü davranıyorlar. Annem ameliyat olacaktı ameliyattan önce sabah gelin dediler sabahın köründe geldik ve bizi saatlerce Bekleme salonunda beklettiler asla bir yatak bir servis vermediler öyle kolay Ameliyat falan da değildi bir insan nasıl bekleme odasında bekletilip direkt ameliyata alınıp Hadi git denilebilir ki anlamıyorum. Ayrıca hastanenin 4-5 tane asansörü var 3 tanesi zaten bozuk bir tanesi ne tekerlekli sandalye koyamıyorsun bir tanesi de bazen çalışıyor bazen çalışmıyor engelli kardeşim var çok sorun yaşadık hastanenin tuvaletleri çok kötü temizlik sıfır bu hastanenin nasıl hastane olmasına izin verdiler Hiçbir fikrim yok temizlik görevlileri işlerini yapmıyorlar sekreterler işlerini hiç çok isteksiz yapıyorlar bu hastanenin acil denetlenmesi gerekiyor yatak yok servisle hiçbir hastayı yatırmıyorlar alıp kesip biçip gönderiyorlar Sanki koyun gibi bir daha ne ailemi getırırım.Ne bir daha gelirim bu hastaneye ama herkesin bir enfeksiyon kapma olasılığı çok yüksek burada hastanenin denetlenmeye ihtiyacı var şikayetime baş hekimi de ilettim zaten bekletiyorlar ve beklettikleri yerde oturacak bir tane sandalye bile yok yaşlılar Kanser hastaları ne yapsın hastane başlı başına fiyasko buradaki iyi doktorlarımız bence bu hastaneyi terk etsin insanlar bu hastanenin pisliğinden çalışanlarının tutumundan dolayı artık gelmiyorlar da bu hastaneye şikayetimin değerlendirilmesini talep ediyorum

2023:12:19 08:13:00
incirliova bilişim

incirliova bilişim

Aydın Atatürk devlet Hastanesi buluna iç hastalıkları dahiliye doktoru uzman esra Koç çifçi. Karın ağrısından dolayı gittim. Hiç yardımcı olmadı. Hastaya ilgi alakası hiç yok. deneme icin verdiği ilaçları hiç bir şeye yaramadı.

2024:01:20 20:00:03
Papatya Papatya

Papatya Papatya

Plastik ceraahide necati demir. Sanki arkadaşımı ziyaret ettim. Ellerimde dövme vardı silme işlemi yapıldı ama yanık izi oluştu. Hiç incelemedi bakmadı. Hiçbir çözüm üretmedi sadece silme işlemine doktorda devam edeceğimi söyledi. Ederim tabi önemli olan yanığı düzeltmek dedim. Ama maalesef çok bilgisizdi ya da çok bilgisi var ilgilenmek istemedi. Kesip dikmekten bahsetti. Ama ben araştırdım. Bir çok plastik ceraahide yapılacak alternatif işlemler var. Yapılacak törpüleme işlemi ben bilmiyorum varsa da.. Vs vss... Yani asla gitmeyin bence

2023:10:21 20:27:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı