Özel Ege Liva Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Özel Ege Liva Hastanesi Aydın

Özel Ege Liva Hastanesi, Aydın şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. Hastanemiz, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli ve güvenilir bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Özel Ege Liva Hastanesi, 2005 yılında Aydın şehrinde kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmayı hedefleyen hastanemiz, sürekli olarak kendini geliştirmekte ve teknolojik yenilikleri takip etmektedir.

Fiyat Politikası

Özel Ege Liva Hastanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastanemiz, sağlık hizmetlerini her kesime ulaşılabilir kılmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman doktor kadrosu
  • Modern ve donanımlı tıbbi cihazlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Geniş branşlarda sağlık hizmetleri
Özel Ege Liva Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetleri ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla tercih edilen bir sağlık kuruluşudur. Uzman kadrosu ve modern tıbbi cihazlarıyla hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan hastanemiz, Aydın şehrinde sağlık alanında güvenilir bir adres olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Özel Ege Liva Hastanesi Yorumlar - 1

user163945

Aydın Özel Ege Liva Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personel çok ilgili ve hastalarla güler yüzlü bir şekilde iletişim kuruyorlar. Hastanenin temizliği de oldukça başarılı. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve gereken tüm işlemleri titizlikle gerçekleştirdiler. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

8 Mayıs 2024
Osman Özdağhanlı

Osman Özdağhanlı

Gerçekten ameliyat sonrası hemşireler o kadar iyi ilgilendilerki hepsi birbirinden iyi insanlar ve çok anlayışlılar. Operasyon sonrası gerginliğimi bile hoş sohbetleriyle sürekli gelip ilgilenip soru sormalarıyla çok başarılı atlattım.

2023:12:06 21:11:00
zelishh

zelishh

Bebegimizi bu hastanede kucağımıza aldık. Hastane personelinin ilgisi,ortamın temizliği,imkanlardan memnun kaldık.Kat personeli, ebe ve hemşireler ilgisinden memnun kaldık.Bizim için önemli olan konulardan biri doktorumuzdu ve Hasan Akalın hocamız da Aydındaki en iyi kadın doğum doktoru olması sebebiyle sezeryan sürecimiz çok başarılı geçti.Saglıkla bebegimizi kucağımıza aldık.Bir gün hastanede kaldık ücret de gayet maküldü. Fulya Erdem hocamızda bebegimizle yakından ilgilendi. Kontrol için gittiğimizde hastanenin ekstra bir ücret talebi olmadı. Hasan Akalın hocamıza ve Fulya Erdem hocamıza çok teşekkür ediyorum ve canı gönülden tavsiye ediyorum.

2023:01:31 09:54:27
Elif Eren

Elif Eren

2.10.2023 tarihinde Ege liva hastanesinde Dr. Gülsüm hanımın hastası olarak normal doğum yaptım toplumumuzda algı olarak doktor (aşkım balım bebeğim vb)kelimeler kullanıyorsa iyidir. Fakat öyle düşünüyorum gülsüm hanım o kadar profesyonel bir doktorki kesinlikle o işinde 1 numara

2023:12:02 21:58:58
Ayşe Oğuzer

Ayşe Oğuzer

3 gündür 2.kat çocuk ve karma servisinde yatıyoruz. Kızım 3,5 yaşında kızımla yakından ilgilenen başta Sevgili doktorumuz Sevgi hanıma ,Sevgili hemşire ablaları İrem,Büşra,Mebrule,Merve ,Akkiz kardeşlerime hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum .Bugüne kadar verilen hizmet son derece ilgili, titiz, kaliteli ve güleryüzlüydü. Bütün birimlerinize ve çalışanlarınıza tekrar tekrar teşekkür ederiz. Emeklerinize sağlık.

2023:12:13 02:01:49
Afra Çabuk

Afra Çabuk

İdari kadrosundan doktorlarına hemşirelerinden tüm çalışan personellere kadar ilgi ve güler yüzle karşılandığınız, tanı tedavi ve takibinde profesyonelliği hissettiğiniz bir hastane. Gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz 🙏🏻

2024:01:08 13:46:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı