Dr Hair Clinic Saç Ekim merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Dr Hair Clinic Saç Ekim Merkezi Aydın

Dr Hair Clinic Saç Ekim Merkezi, Aydın şehrinde saç ekimi hizmeti sunan öncü bir kuruluştur. 10 yılı aşkın deneyime sahip olan merkezimiz, son teknoloji ekipmanlar ve uzman doktorlar ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Dr Hair Clinic Saç Ekim Merkezi, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana binlerce başarılı saç ekimi operasyonu gerçekleştirmiştir.

Fiyat Politikası

Dr Hair Clinic Saç Ekim Merkezi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Saç ekimi operasyonlarında kullanılan teknoloji ve malzemelerin kalitesine rağmen, rekabetçi fiyatlarla hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Son teknoloji ekipmanlar
  • Uzman ve deneyimli doktorlar
  • Bireysel ve kişiye özel hizmet
  • Hijyenik ve konforlu ortam
Dr Hair Clinic Saç Ekim Merkezi, saç ekimi konusunda uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ve kaliteli hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Dr Hair Clinic Saç Ekim merkezi Yorumlar - 1

user163791

Aydın Dr Hair Clinic Saç Ekim merkezindeki kuaför hizmetinden çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece profesyonel ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Saç ekimi öncesinde ve sonrasında verilen hizmetten çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Mayıs 2024
Sinan Öksüz

Sinan Öksüz

Öncelikle sac ektirmeyi düşünen herkese tavsiye ederim ilgi alakaları çok güzel ben afyonkarahisardan geldim Ekim için Gökhan bey her konuda yardımcı oluyor Ayşe hanım sac ekimi uzmanı işinin çok iyisi diye bilirim.Ekimler özel ege liva Hastanesi'nde yapılıyor hijen ve temizlik acısındanda çok iyi biyer herkese tavsiye ederim.

2023:11:04 08:35:02
Tayfun Cakici

Tayfun Cakici

Merhabalar saç ekimi yaptıracak olan arkadaşlar gözleri kapalı Ayşe hanım Gökhan bey ve ekibine sonuna kadar güvenebilirler.Saç ekiminde tercih edilecek tek adres...

2022:09:06 18:42:34
Murat Erdem

Murat Erdem

Keşke dememek için ve Kesinlikle pişman olamayacağınız saç ekimi istiyorsanız Dr Hair Clinic i tercih etmelisiniz.Gerçekten çok memnun kaldım.Özellikle GÖKHAN BEY ve AYŞE HANIM’a çok teşekkür ediyorum.Elinize emeğinize sağlık..

2022:09:19 12:01:44
murat salman

murat salman

Dr hair clinic te saç ekimi yaptırdım tavsiye üzerine gittim çok başarılı Bir sonuç oldu hastane ortamı plastik cerrahi denetimin de başarılı bir ekip teşekkürlerimi sunuyorum başarılarınız daim olsun..

2022:09:06 17:19:31
YUNUS_KIZILKULA

YUNUS_KIZILKULA

Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir Ekim Merkezi 8 ay önce Ekim yaptırmıştım Ekim öncesi ve sonrası ilgi ve alakaları süper Teşekkürler Ayşe hocam

2022:09:06 18:41:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı