Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Mix Fit Aydın

Mix Fit, Aydın şehrinde sağlıklı yaşam ve spor alanında hizmet veren bir spor salonudur. 2010 yılında kurulan işletme, geniş bir yelpazede fitness programları, grup dersleri ve kişisel antrenman seçenekleri sunmaktadır.

Fiyat politikası, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Ayrıca, farklı paket seçenekleri ve ödeme kolaylıkları da müşterilere sunulmaktadır.

Hizmetler ve Özellikler:

  • Geniş fitness ekipmanları
  • Çeşitli grup dersleri (pilates, yoga, zumba vb.)
  • Kişisel antrenman programları
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
  • Uzman antrenörler
Neden Mix Fit Tercih Edilmelidir? Mix Fit, deneyimli antrenörleri ve geniş hizmet yelpazesi ile müşterilerine sağlıklı yaşam konusunda kapsamlı bir destek sunmaktadır. Ayrıca, uygun fiyat politikası ve esnek ödeme seçenekleri ile herkesin spor yapmaya ve sağlıklı yaşamaya erişimini kolaylaştırmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Mix Fit Yorumlar - 1

user163653

Aydın Mix Fit Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem fitness hem de grup dersleri için geniş bir alan bulunuyor. Antrenörlerin ilgisi ve motivasyonu da oldukça yüksek. Ekipmanlar temiz ve bakımlı. Duş ve soyunma odaları da oldukça temiz ve düzenli. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

7 Mayıs 2024
Alper Kanca

Alper Kanca

Fiyat olarak gayet uygun yeni başlayalı 1 ay oldu memnunum ayrıca kickboks pilates vb. kurslarda var. Herkese özle program veriliyor alet açısından gayet yeterli. Gönül rahatlığıyla kayıt olunabilir.

2024:01:13 13:02:49
Güler Usluoğlu

Güler Usluoğlu

Fiyat performansının çok üstünde bir salon antrönörleri gayet ilgili fiyatı bu döneme göre gayet uygun temizlikten yakınanlar olmuş devam eden üyeliğim var temizlik ve hijyene alakalı bir sorun yaşamadım gayet temiz ve sıcak bir ortam

2024:01:13 09:06:54
Fatih Bozkurt

Fatih Bozkurt

Fiyat olarak çok uygun bi salonFitness da yeni başlayanlar için gerekli ekipmanlar mevcut fakat ileri seviyeyseniz size yetmeyebilir.Müzik için bi ses sistemi yok bluetooth hoparlörle idare ediliyor.Yerlerde kauçuk kaplama yok parke var. Bu yüzden ağırlıkları sakince yere bırakmalısınız ve ayakkabılarınızın kaymaz taban olmasına dikkat etmelisinizYukarıdaki yorumumdan tam 1 sene sonra bahsettiğim her eksiklik giderildi.Eksik makineler tamamlandı.Serbest ağırlık bölümüne kauçuk kaplandı.Çok güzel bi ses sistemi geldi.En güzeliyse gelişmeye devam ettiği halde hala uygun fiyatlı olması 👍

2023:10:29 18:19:41
Baris Aldemir

Baris Aldemir

Her yıl kış ayları 3 4 ay spor yaparim benim isteklerimi karşılayan bir spor salonu çalışanlar ilgili güleryüzlü ve bilgili. Herkese tavsiye ederim

2024:01:13 09:01:02
yakup solmaz

yakup solmaz

İşinin ehli eğitmenler samimi ortam ve yeterli bir salon 10 numara 👍👍

2024:01:13 10:44:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 13:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı