Aydın Büyükşehir Belediyesi İlhami Ortekin Spor Tesisleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Aydın Büyükşehir Belediyesi İlhami Ortekin Spor Tesisleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi İlhami Ortekin Spor Tesisleri, Aydın şehrinde spor yapmak isteyenler için modern ve geniş imkanlar sunan bir spor kompleksidir. Tesis, spor yapmayı seven herkesin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmıştır.

Tarihçe

Aydın Büyükşehir Belediyesi İlhami Ortekin Spor Tesisleri, 2015 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana, sporcuların ve spor severlerin vazgeçilmez adresi olmuştur.

Fiyat Politikası

Tesisin fiyat politikası oldukça uygun ve erişilebilirdir. Spor yapmak isteyen herkesin kolaylıkla faydalanabileceği fiyatlarla hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli spor alanları (futbol, basketbol, voleybol, tenis vb.)
  • Kapalı ve açık yüzme havuzları
  • Fitness ve spor salonları
  • Sauna ve hamam imkanları
  • Kafeterya ve dinlenme alanları
Büyükşehir Belediyesi İlhami Ortekin Spor Tesisleri, modern ve geniş imkanlarıyla spor yapmak isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Uygun fiyatları ve çeşitli spor alanlarıyla her yaş ve seviyedeki sporcu için uygun bir ortam sunmaktadır. Ayrıca, tesisin temiz ve düzenli olması da tercih edilme sebeplerinden biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Aydın Büyükşehir Belediyesi İlhami Ortekin Spor Tesisleri Yorumlar - 1

user163649

Aydın Aydın Büyükşehir Belediyesi İlhami Ortekin Spor Tesisleri Spor Salonu oldukça modern ve kullanışlı bir tesis. Spor salonu ekipmanları oldukça kaliteli ve temiz. Ayrıca spor salonunun geniş ve ferah olması da spor yaparken rahatlık sağlıyor. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak bazı zamanlarda yoğunluktan dolayı beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu. Puan : 4

7 Mayıs 2024
Muzaffer Sonmez

Muzaffer Sonmez

24.12.2022Spor tesislerinin sayısı ne kadar fazla olursa o kadar güzel olur. Tesis Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait. Merkezi bir yerde olması sebebiyle ulaşım kolaylığı var. Araç park sıkıntısı yoktur. Ancak bu tesislerin yapılması aşamasında neden uzman anlayan kişiler devreye girmez. Anlayanlar ya beceriksiz ya da sözleri dinlenmiyor. Beceriksiz iseler işlerine son verilsin. Sözleri dinlenmiyorsada o makam sahipleri yada denetçiler ve onay verenler işleri bıraksın. İş güvenliği uzmanları nasıl onay veriyorsunuz. Yada sizi denetleyenler nasıl onaylıyorsunuz. Çok problem var. Sağlık açısından. Yapılması istenen sporun yapılmasını engelleyen faktörler çok.

2022:12:24 08:31:39
Ismail Toprak

Ismail Toprak

Güzel Bir saha sömestr turnuvası için İzmir den gittik çok kolay Bir konumu var Park yeri çok iyi sadece lavabo lar sıkıntılı birde yazın olsa sıkıntı olur çünkü gölgelik yok bilginiz olsun

2023:01:31 19:47:35
Hasolajak SIZLI Sızanlı

Hasolajak SIZLI Sızanlı

Ben buranın oyuncusuyum, takımımızın tesisleri var, bir çok takıma göre oldukça iyiyiz.

2018:01:06 08:16:37
halil doğan

halil doğan

Gençlere turnuvalar yaparak faydalı olması güzel

2020:01:25 20:29:18
mehmet türkmut

mehmet türkmut

Başkan Topuklu Efe, icraatları ile halkın sevgilisi oldu.

2018:03:12 08:26:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı