Form Spor VIP – HASAN ERDOĞAN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Form Spor VIP - HASAN ERDOĞAN

Aydın şehrinde bulunan Form Spor VIP - HASAN ERDOĞAN, spor salonu olarak hizmet vermektedir. İşletme, fitness, pilates, zumba, boks gibi çeşitli spor aktiviteleri sunmaktadır.

Tarihçe

Form Spor VIP - HASAN ERDOĞAN, 2005 yılında spor tutkunu Hasan Erdoğan tarafından kurulmuştur. Yıllar içinde hizmet kalitesini arttırarak Aydın'ın önde gelen spor salonlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Haftalık, aylık ve yıllık üyelik seçenekleri bulunmaktadır.
  • Öğrenci ve öğretmenlere özel indirimler mevcuttur.
  • Grup dersleri için ek ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı spor ekipmanları
  • Deneyimli ve profesyonel antrenörler
  • Geniş ve ferah bir spor salonu
  • Temiz ve hijyenik ortam
Form Spor VIP - HASAN ERDOĞAN, spor yaparken keyif almanızı ve hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak bir ortam sunmaktadır. Deneyimli antrenörlerimiz ve modern ekipmanlarımız ile sizleri bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Form Spor VIP – HASAN ERDOĞAN Yorumlar - 1

user163641

Aydın Form Spor VIP - HASAN ERDOĞAN Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem fitness hem de grup dersleri için çok uygun bir ortam var. Ekipmanlar oldukça kaliteli ve temiz. Antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Salonun konumu da merkezi olduğu için ulaşım açısından da çok rahat. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

7 Mayıs 2024
Ömer

Ömer

3 aylık üyelik almıştım, ardından deprem olayı patlak verdi. Daha 3 haftasını bile kullanmamışken memlekete dönmek zorunda kaldım. Paraya çok ihtiyacım vardı, arayıp durumu belirttiğimde "sana yardımcı olamayız, ne kadar süre geçerse geçsin geldiğinde üyeliğin kaldığı yerden devam eder" dediler. Ardından kötü günleri nispeten atlattık ve aydına geldim. Gidip spor yapıp stres atmak istiyordum ama daha içeriye adım atmadan salonun sahibi anlaşmada yan çizmeye başladı. O zaman şu kadar para vermiştin şimdi bu kadar para oldu üyelik falan demeye başladı. İyi dedim ben de, size kolay gelsin. Verdiği sözü tutmayan birisidir kendisi.EDİT:1) Klavye delikanlısı değilim demişsin ya biraz delikanlı ol, benim sinüzitim var asla dışarda duş almam.2) Spor salonunda bir saati geçmedim hiç, derslerimden dolayı ve PT aldığım kişinin özel uyarısı var bu konuda.3)Senden 800 lira istemedim, üyelik devam etsin dedim, sen de dedin ki öyle bi şey olmaz, üstüne para ekle bir ay üyelik olarak kullan dedin. Ortada 3000 verme olayı falan yok. 3000 teklif edilse kim kabul etmeyip yok bana 800 ver der? Kendi anlattıkla çelişiyorsun.4) "Kendisine söz veren kişi dediğin" eski ortağın aynı zamanda eşindi ve üyelik alırken "ben para işlerinden anlamam, işletme sahibiyle konuş" diyerek anlaşmayı ortağınla imzalatıyodun.5) Burdan tehdit ettiği gibi konuşurken de tehditler savurarak, bağırarak konuşuyordu.6) Hukuk diye bir şey var kardeşim bu sularda fazla açılmamanı öneririm, öyle tehdit savurmak "klavye delikanlısı" cart curt demek yakışmıyor. 2000-3000 için "karımla anlaştın biz ayrıldık, git onunla hallet" demek "delikanlı" adama yakışıyor mu? Para senin olsun zor günleri atlattık evel allah.

2023:11:08 13:12:51
Ege Kara

Ege Kara

2022 eylülünde başladım.Hayatıma çok katkısı oldu. Hasan Hoca çok yardımcı bir insan ve hedefleriniz için sizinle özel ilgileniyor. Güzel bir spor salonu. Herkese tavsiye ederim.

2024:01:08 11:48:19
Barış Bozdağ

Barış Bozdağ

Hasan hocamı yıllardan beri tanırım ve onunla tekrar çalışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı görüyorum.Gerek karakteri gerekse alanındaki uzmanlığı onu diğerlerinden apayrı ve özel bir yere yükseltiyor. Kolay değil 30 yıldır akan ter, özveri ve tecrübe var yaşamında..Onunla mutlaka çalışmalısınız ki ne demek istediğim daha da netleşsin..Yaşamına sığdırdığı kupa ve madalyalardan sadece bir ünitesini görsellere ekledim.Salon olarak gayet temiz, düzenli ve havadar bir alan olduğunu girer girmez farkedeceksiniz. İşletmeye kadın eli olarak eşinin değdiğini ve orayı bir yaşam alanı olarak görüp özenle hazırladıklarına tanık olacaksınız. Spor salonu arıyorsanız deneyimlemelisiniz 👏👏

2021:10:21 19:55:43
Dhjsdhfjks Fhjsdhksdhs

Dhjsdhfjks Fhjsdhksdhs

Evliyken bi kadınla olan konuşma geçmişini bana gizlettirmişti. O zamanlar evli olduğunu bilmiyordum, öğrendiğimde üyeliğimi iptal ettirdim. İletişim becerileri oldukça zayıf, ani sinir krizleri geçiriyor. Tam bir pilates salonu vücut geliştirmek istiyorsanız yetersiz. Çalışma hem saatleri çok kısıtlı, belirtilen saatlerde açmıyorlar hem de pazarları kapalı üstüne bazen sebep bildirmeksizin kapatıyorlar. Örneğin bugün 23 nisan diyip açmayabiliyorlar. Eğer zengin değilseniz paranızı çöpe atmayın merdiven altı da olsa gerçek bir vücut geliştirme salonuna yazılın derim. Kendi tecrübe ve düşüncelerimdir.

2023:11:07 12:57:16
Yaprak Tuncer

Yaprak Tuncer

Merhaba ben Yaprak Tunçer. Hasan hocamla tanışmam 1 sene önceydi.Geçen sene benim vücudumda ve düşüncelerimde o kadar büyük değişiklikler yaptı ki hepsi için minnettarım. Aydında Hasan hocadan başka beni bu kadar iyi geliştirebilecek bu kadar iyi okuyabilecek bir antrenör olmadığı için ben yine bu sene de Hasan hocayı seçtim. Geçen sene olduğu gibi bu sene de kendi tecrübeleriyle kendi hayatında yaşadığı zorluklarla ve güzelliklerle bana çok şey kattı. Her şey için çok ama çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık canım hocam seneye görüşmek dileğiyle…

2023:08:02 15:06:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 14:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı