SPORİUM LİFE 09 FİTNEES SALONU AYDIN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

SPORİUM LİFE 09 FİTNESS SALONU AYDIN

SPORİUM LİFE 09 FITNESS SALONU AYDIN, Aydın şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor salonudur. 2009 yılında kurulan işletme, uzman antrenörler eşliğinde geniş bir spor ve fitness programı sunmaktadır.

Fitness salonumuzda, cardio ekipmanları, ağırlık antrenman alanları, grup dersleri ve kişisel antrenman programları bulunmaktadır. Ayrıca, sauna ve buhar odası gibi spa olanakları da müşterilerimize sunulmaktadır.

  • Fitness programları
  • Grup dersleri
  • Kişisel antrenman programları
  • Sauna ve buhar odası
SPORİUM LİFE 09 FITNESS SALONU AYDIN, uzman antrenörler ve modern ekipmanlarla müşterilerine kaliteli bir spor deneyimi sunmaktadır. Sağlıklı bir yaşam için tercih edebileceğiniz spor salonumuzda, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak birçok seçenek bulunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez SPORİUM LİFE 09 FİTNEES SALONU AYDIN Yorumlar - 1

user163627

Aydın Sporium Life 09 Fitness Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem kardiyo hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ekipmanlar oldukça kaliteli ve temiz. Ayrıca burada eğitmenler de oldukça ilgili ve yardımsever. Salonun temizliği de oldukça dikkat çekici. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.Puan : 4

7 Mayıs 2024
Rojda Demir

Rojda Demir

Kadın erkek bölümü ayrı olduğu halde tadilat var diyerek kadın bölümüne haber verilmeden erkekler giriyor ve size sundukları sebep “biz tüm kapalıları takip edemeyiz. “ Bu olay iki kez başıma geldi ve kesinlikle özür dilemek diye bir şey yok onlarda, insan biraz hatasını kabul eder Selda Hanım(!) a tesettürlü olduğumu ve bu spor salonunu da kadın erkek ayrı diye tercih ettiğimi söyledim bana söylediği şey “ çarşıda erkekler seni görmüyor mu, erkek doktora gitmiyor musun? Ayrıca adamlar geldiğinde tesettürün üstündeydi diye bağırdı ” Bunları söylerken kullandığı ses tonuna değinmek bile istemiyorum. Onun tesettür diye değindiği şey tişörttü ve bunları söylemeye hiçbir şekilde hakkı yok. Normal zamanda da zaten ilgilenmiyorlar göz devire devire geliyorlar çağırdığınız zaman. Paranızı vererek gittiğiniz bir mekan ama gören sanki onlar size hayır vermiş gibi davranıyor. Özellikle tesettürlü hiçbir kadına önermiyorum kesinlikle ,kadın erkek ayrı diyerek gitmeyin çünkü bu hakkınızı çok güzel bir şekilde ihlal ediyorlar.

2024:01:22 18:28:16
Mehtap Demir

Mehtap Demir

1 ay önce başladım, sizinle ilgilenmeleri için peşlerinden koşmanız gerekiyor, bir hocanın yaptığı programa diğer hoca bakıp böyle şey mi olur diyip değiştiriyor, hocaya bir şey soruyorsun göz devirip oflaya oflaya geliyor, ayrıca sözde kadın erkek ayrı, tadilat var diyerek içerde tesettürlü kadınlar açık halde spor yaptığı halde içeridekiler uyarılmadan içeri adamlar giriyor, geçen gün bir kadın içerde spor yaparken içeri erkek girdi, kadın bu durumun ilk kez olmadığını söyledi oradakiler özür dilemek yerine kadına çok çirkin bir üslupla bağırdılar. İnsanlar buraya kadın erkek ayrı olduğu için geliyor bu insanlar da hatalarını kabul etmek yerine seviyelerini ortaya koyarak bağırıyorlar, üslubun çirkinliğini düşük puanlı yorumlara verilen cevaplardan anlayabilirsiniz zaten.

2024:01:20 16:40:38
T ANİMATİON

T ANİMATİON

Aydının en Mükemmel Fitnes Salonu, Temiz, Hijyenik, Profesyonel Ekip, Buraya başladıktan sonra, Farklı anladım, Herkese gömül rahatlığıyla tavsiye ederim

2024:01:11 22:15:28
Buse Kckk

Buse Kckk

Saygı sıfır hizmet yok verdikleri program berbat hiç bir eğitim almamışlar sanki kör girse daha iyi program yapar.

2024:01:22 13:35:35
Arzu Nişancı

Arzu Nişancı

Gerçekten çok kötüü ilgi alaka sıfır bir yıldız bile hak etmiyolar üslupları da çok iğrenç yorumlardan bakınca da anlaşılıyor

2024:01:20 19:42:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 07:30–22:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı