Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Vivense Aydın Showroom

Vivense Aydın Showroom, Aydın şehrinde modern mobilya ve dekorasyon ürünleri sunan bir mağazadır. Müşterilerine yüksek kaliteli ve şık ürünler sunan showroom, ev dekorasyonunda fark yaratmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Vivense Aydın Showroom, 2015 yılında Aydın şehrinde açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ve evlerini güzelleştirmeyi amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Vivense Aydın Showroom, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan showroom, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık mobilya ve dekorasyon ürünleri
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Vivense Aydın Showroom'u tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli ürünler, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile evinizi güzelleştirmek için doğru adres burası!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Vivense Aydın Showroom Yorumlar - 1

user163495

Aydın Vivense Aydın Showroom Mobilya Mağazası oldukça geniş ve şık bir mağaza. Ürün çeşitliliği oldukça fazla ve kaliteli ürünler bulunuyor. Mağaza içi düzenlemesi de oldukça kullanışlı ve göze hoş geliyor. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Alışveriş deneyimim oldukça keyifliydi.

7 Mayıs 2024
Busenaz

Busenaz

27 Eylül 2023 ayında aldığım yatak odası takımından gelemeyen dolabımı bekliyorum hala 3 kere satış sonrası ekibi geldi. Her seferinde başka bir yeri kırık diye dolabı kuramadılar. Zaten onda da kafalarına göre geliyorlar saati seçemiyorsunuz. Tüketici haklarına şikayet ettim. Ürünü aynı fiyattan iade edebileceğimi söylüyorlar ama fiyat 2 katına çıkmış. Dolabım artık gelmezse avukat tutacağım. Ben kendim odunları kesip dolap yapsam şimdiye yapmıştım.

2024:01:14 22:59:51
Mumin Unlu

Mumin Unlu

Yaptığım alışverişten hiç memnun olmadım. Esse model L koltuk takımı siparişi verdim üzerinden 2 hafta geçti teslimi yapılmadı. Ardından ürünün üretiminin olmadığını tekrar üretime girdiğinde sıra ile teslim edileceğini beyan ettiler. Ürün alımını iptal ettirdim 7 ile 10 iş günü arası ücret iadesi yapılacağını beyan ettiler ancak tarafıma hala ödeme yapılmadı. Tam anlamıyla bir fiyasko...

2023:10:13 12:36:54
Durmuş Seçkin Bunarcıoğlu (Seçkin Hoca)

Durmuş Seçkin Bunarcıoğlu (Seçkin Hoca)

Aydın'da harika bir konumda.. Markanın gücü ve potansiyeli biliniyor. Mağaza dizaynı çok şık ve etkileyici.

2023:05:29 13:18:53
Bestiee

Bestiee

Oda takımı aldım. 2 kere değiştirmeme rağmen yine de ezik büzük geldi ve ürünler inanılmazzzz kalitesiz bir suntadan insanlarla dagla geçer gibi iş yapıyorlar istemiyorum geri alın paramı verin dedim yine beklettiler yani akıl sağlığınızı ve paranızı düşünüyorsanız assslaaa burdan alışveriş yapmamalısınız.

2023:11:02 09:51:06
ismail çiftçi

ismail çiftçi

Geçen sene mutfak yemek masası takımı aldım. Sandalyelerin üç tanesinde hata var. İki kez mağazaya gittim. Değiştirilmesini talep ettim. Buraya gelecek aracın dolmasını bekliyoruz dediler.Bir türlü dolmadı. İkinci gittiğimde üç ay sonra gelecek dediler. Yine gelmedi. Bir yıl oldu hala gelecek. Ben mağazaya gitmeye utanır oldum. Ne arayan var, ne soran. Firma maalesef sattığı ürünün arkasında durmuyor.

2023:08:05 08:02:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar 10:00–19:00

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı