Saloni Mobilya – Aydın Mağazası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Aydın Saloni Mobilya Mağazası

Saloni Mobilya, Aydın şehrinde bulunan bir mobilya mağazasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya tasarımları ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Saloni Mobilya, 30 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet göstermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Saloni Mobilya, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Hem uygun fiyatlı hem de lüks tasarımlara sahip mobilyaları ile müşterilerine geniş bir yelpaze sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen mobilyalar
  • Geniş ürün yelpazesi ve özelleştirme imkanı
  • Profesyonel ve deneyimli satış danışmanları
  • Hızlı teslimat ve kurulum hizmeti
Saloni Mobilya, müşterilerine kaliteli ürünler sunmanın yanı sıra, profesyonel hizmet anlayışıyla da fark yaratmaktadır. Eğer şık ve dayanıklı mobilyalar arıyorsanız, Aydın Saloni Mobilya Mağazası sizin için doğru adres olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Saloni Mobilya – Aydın Mağazası Yorumlar - 1

user163453

Aydın Saloni Mobilya mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Hem ürün kalitesi hem de müşteri hizmetleri oldukça başarılıydı. Mağaza içi düzenlemesi de oldukça şık ve ferah. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Mayıs 2024
Orhan ÇETİNBAŞ

Orhan ÇETİNBAŞ

Oturma odamıza ilk Saloni ürünümüzü aldığımda, Aydın'da mağazası bile yoktu. Aradan 10 yıldan fazla zaman geçtikten sonra gördüm ki; Saloni markası ve kalitesi, Aydın'da, Mehmet Ali Bey ve Füsun Hanım gibi işini severek yapan, işinin ehli kişilerle buluşmuş.. İnternetten beğenmiş olduğum salon takımına mağazada ilk baktığım andan başlayarak, takımın, salonuma özel ölçülere göre kombinlenmesine, sonrasında da teslimine kadar olan süreçte, içten, samimi yardımlarını bizden esirgemeyen, başta Mehmet Ali Bey ve Füsun Hanım olmak üzere bütün Saloni ekibine teşekkür ederim.. Özellikle Aydın gibi, ikili ilişkilerin daha fazla öne çıktığı bir şehirde,işini bilerek ve severek yapan bir ekibin bir işletmenin başarısı için ne kadar önemli olduğu açıktır, Aydın'da marka değil daha çok o işletmenin ekibi ürün satar. Ama yıllardır beğenerek kullandığımız Saloni markası, Aydın'da işini doğru, dürüst yapan insanlarla da buluşunca, evimizin 4 bir köşesi Saloni, bizim de keyfimiz 4 köşe olur.. ☺😊😉

2024:01:21 03:24:37
Sahra Hadimli

Sahra Hadimli

Müşteri hizmetleri SIFIR. Aldığımız takımın bir ay içinde minderlerinin formu bozuldu. Kaç kere merkezi ve şubeyi aradık bilmiyorum, nato mermer. Pek çok arkadaşım aynı sıkıntıyı yaşıyor, ürünü satın aldığınız anda iletişim bitiriyor.

2023:01:14 21:03:54
ozlem oktay

ozlem oktay

Ürünlerin kalitesi zaten tartışılmaz buna ek olarak personel ilgisi ve bilgi birikimi de çok iyi.

2022:11:25 10:22:02
Gülçin Karahan

Gülçin Karahan

Aşırı pahalı fiyatları uygun olsa tarz mobilyalar aksesuarlar var

2023:06:13 07:37:41
Alparslan Aslan

Alparslan Aslan

ali diye bir mağaza müdürü var,midye tezgahının başına geçecek bilgi ve kabiliyete sahip olmayan bu şahsı nasıl mağaza müdürü yapmışlar anlamadım.sorun çözmeyi bırakın sürekli oyalama politikalarıyla boş çene yapıyor ve saçma sapan bahaneler sunuyor.YAZIKLAR OLSUN SALONİ suç sizdeki böyle boş insanları mağaza müdürü yapıp millete özürlü mal verdiğiniz için

2020:11:06 12:35:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 09:00–20:00

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı