Hayal Çiçekçilik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Aydın Hayal Çiçekçilik

Hayal Çiçekçilik, Aydın şehrinde hizmet veren bir çiçekçilik firmasıdır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli çiçekler ve çiçek aranjmanları sunmaktadır.

Tarihçe

Hayal Çiçekçilik, 2010 yılında Ayşe Hanım tarafından kurulmuştur. Başlangıçta küçük bir dükkanla hizmet vermeye başlayan işletme, zamanla müşteri portföyünü genişleterek sektörde tanınan bir marka haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Çiçek aranjmanları ve buketlerde uygun fiyatlar
  • Sezon indirimleri ve kampanyalar
  • Özel günlerde özel fiyatlar

Müşteri Hedef Kitlesi

Hayal Çiçekçilik, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Özel günlerde sevdiklerine çiçek hediye etmek isteyenler, düğün organizasyonları için çiçek aranjmanları yaptırmak isteyenler ve iş yerlerine çiçek siparişi vermek isteyen kurumsal müşteriler işletmenin hizmetlerinden faydalanmaktadır.

İşletmenin Farklılıkları

  • Taze ve kaliteli çiçekler
  • Profesyonel ve deneyimli çiçek tasarımcıları
  • Hızlı ve güvenilir teslimat hizmeti
Hayal Çiçekçilik'i tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli çiçekler, uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla işletme, özel günlerinizi unutulmaz kılmak için yanınızda.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Hayal Çiçekçilik Yorumlar - 1

user163407

Aydın Hayal Çiçekçilik Çiçekçi, harika bir hizmet sunuyor. Çiçekler taze ve güzel, tasarımlar ise çok özenli ve şık. Müşteri memnuniyetine önem veren bir işletme. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

7 Mayıs 2024
Özcan Dündar

Özcan Dündar

Ellerinize sağlık telefon ile arayarak sipariş vermiştim başta endişeliydim çiçeklerin resimlerini gönderdiklerinde iyiki hayal çiçekciliği arayıp sipariş vermişim dedim tekrar teşekkür ederim 🙏🏻

2023:12:24 20:35:43
HAZAL DÜNDAR

HAZAL DÜNDAR

Çok güzel kokinaları ve aranjmanları yeni yıl için süsleri donanmlı, ilgi ve alakaları çok iyi güleryüzle karşılandık teşekkür ederiz mutlu yıllar 🙏🏻❤️

2023:12:24 20:19:59
Nilsu Özderen

Nilsu Özderen

Yorumlar berbat vasat dese de güvenip sipariş yapmalarını istedim lâkin YÜZ KARASI bir çiçekçi siparişinizi bu saatte hazırlarız demelerine rağmen telefonumu bile açmadılar siparişimi bile yapmadılar ve annemin doğum gününde ellerim boş kaldı.. MÜSTERIYE VE SIPARISE VERILEN ONEM 0.Madem cenazeniz var müşterilerinize siparişinizi çıkartacağız diye garanti söz vermeyin yazın haber verin yazık birde üste çıkıyorlar

2023:09:19 10:03:41
Gökhan Durmaz

Gökhan Durmaz

Ellerinize sağlık siparişim görselle aynı geldi eve teslim edildi teşekkür ederim

2023:12:24 21:19:59
ümit özcan

ümit özcan

RESMEN İNSANLARI KANDIRIYORLAR..Çiçek siparişi verdim ( lale ) notu ve alıcı bilgilerini verdim buraya kadar her şey normal , çiçek belirlenen tarihte alıcıya ulaştıSonra bir bakıyoruz çiçekler yapay çiçek arıyorum çiçekler yapay çiçek diyorum hayır yapay değil diye cevap veriyorlar sonra teyit için eşimi aradım daha detaylı baktı yapay olduğunu söyledi tekrar aradım bakın çiçekler yapay çiçek diyorum bana hayır değil biz ne verdiğimizi biliyoruz diye cevap geldi. Lütfen arayın ve en azından siz söyleyin çiçeğin gerçek olduğunu neden yapay gibi göründüğünü söyleyin diyorum sonra eşime numaralarını verdim onlar aramadılar ellim aramış ve kendisine çiçeklerin yapay olduğunu söylemişler. Benim için de benim yapay gerçek çiçek isteyip istemediğimi belirtmediğimi söylemişler. Allah aşkına ya kaç kişi çiçek siparişi verirken ben gerçek çiçek istiyorum diye belirtir ki yapay istesem zaten yapay diye söylerim.Sonra tekrar aradım bana bu çiçeklerin yapay olmadığını söylüyorsunuz ama eşime yapay olduğunu doğruluyorsunuz dedim bana da siz gerçek çiçek isteyip istemediğinizi belirtmediniz diyorlar peki siz neden sormuyorsunuz diyorum o sizin sorununuz diyorlar. Peki neden bana yapay değil diyip eşime yapay olduğunu doğruluyorsunuz dediğimde lafı eveleyip geveliyorlar . Ben böyle bir şey görmedim bu yaşımda bu kadar saçma sapan bir durumla karşılaştım resmen rezalet

2023:06:26 14:27:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı