Venüs Çiçekçilik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Venüs Çiçekçilik Aydın

Venüs Çiçekçilik, Aydın şehrinde hizmet veren köklü bir çiçekçilik firmasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli çiçekler ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Venüs Çiçekçilik, kurulduğu günden bu yana Aydın ve çevresindeki müşterilerine çiçek konusunda en iyi hizmeti sunmayı hedeflemiştir. Yılların verdiği deneyim ve güvenle, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

Venüs Çiçekçilik, her bütçeye uygun çiçek seçenekleri sunmaktadır. Müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli çiçekler sunarak, herkesin özel günlerinde sevdiklerine unutulmaz bir sürpriz yapmasını sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş çiçek çeşitliliği
  • Profesyonel ve hızlı teslimat
  • Özel tasarım çiçek aranjmanları
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Venüs Çiçekçilik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli çiçekler, uygun fiyatlar, hızlı teslimat ve özel tasarım seçenekleriyle sevdiklerinize unutulmaz bir sürpriz yapabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Venüs Çiçekçilik Yorumlar - 1

user163351

Aydın Venüs Çiçekçilik Çiçekçi, harika bir hizmet sunuyor. Çiçekler taze ve çok güzel tasarımlarla hazırlanmış. İşlerini özenle yapıyorlar ve müşteri memnuniyetine gerçekten önem veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Mayıs 2024
Merve Serin

Merve Serin

Beni tanıyanlar saksı çiçeği sevdiğimi çok iyi bilirler. Evim Venüs çiçekçilikten aldığımız bitkilerle dolu.Monsteram, starliçem, potus sarmaşığım ve diğer aldığım tüm çiçekler o kadar kaliteliydi ki eve gelince coştular, yavrularını başka saksılara böldüm. Sahibi Büşra hanım işini çok severek yapıyor, bu da ürünlerine yansıyor. Ne zaman gitsek güleryüzle karşılıyor ve fiyatları da makul. Geçenlerde bir tanıdığıma çiçek göndermek istedim,zevkli şık bir şekilde hazırlanmış hediyemin kısa zamanda teslimatı yapıldı ve çok beğendiler. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık.

2023:09:05 11:38:51
Süleyman Yigen

Süleyman Yigen

Kız İsteme buketimizde internetten beğendiğimiz bir buket talep ettik,istediğimizden çok daha güzel oldu,güzel dokunuşları,ilgileri için tekrar teşekkür ederim

2023:09:03 10:16:40
Büşra ÇAY

Büşra ÇAY

İsteme çiçeği yaptırdık.Pembe gül istedik ama güllerin yaprakları kararmaya başlamış.Sabah geldi güller dediler ama eminim toptancılardan geldiğinde de öyleydi.İsteme saatinden hemen önce almaya gittiğimiz için almak zorunda kaldık.Beğenmediğimizi bildirince telefon açıp beklentinizi karşılayamadığımız için kusura bakmayın dediler.Yerli Pembe gül almayın!

2023:07:10 16:01:00
özlem özer

özlem özer

Yani bu kadar iyi ve bu kadar ilgili bir yerler karşılaşacağı mı beklemezdim, istanbuldan sipariş verdim ve istediğim çicek yoktu aynısını ellerindeki çiceklerle yaptılar. Büşra hanıma ayrıca teşekkür ederim çok nazikti yengem yeni dogum yapmıştı onun için sipariş vermiştim çok hızlı bir şekilde teslim edildi. Teşekkürler venüs ailesi :))

2023:10:26 19:10:18
Selin Can

Selin Can

Telefon üzerinden görüşmemize rağmen harika bir sonuç çıkardılar. Hemen de teslim edildi. Çok teşekkür ederim ilginiz için.. favorilerime eklendinizzz 🥰

2023:07:14 11:18:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı