Menteş Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Aydın Menteş Eczanesi

Eczane, Aydın şehrinde hizmet veren Menteş Eczanesi, 20 yıldan fazla bir süredir sağlık sektöründe faaliyet göstermektedir. Eczane, geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerine kaliteli ve güvenilir ilaçlar sunmaktadır.

Tarihçe

Menteş Eczanesi, 2000 yılında Aydın şehrinde açılmış olup, uzun yıllardır bölge halkına hizmet vermektedir. Eczane, deneyimli ve uzman eczacılar tarafından yönetilmektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
  • Sigorta anlaşmaları

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
  • Hızlı ve kolay ilaç temini
Menteş Eczanesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her zaman kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Uzman eczacılarımız ve geniş ürün yelpazemiz ile sağlık sorunlarınıza çözüm bulmak için sizleri bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Menteş Eczanesi Yorumlar - 1

user163131

Aydın Menteş Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. İhtiyacınız olan ilaçları hızlı bir şekilde temin edebiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Mayıs 2024
Emre sözer

Emre sözer

Eşimin bazı haplara alerjisi var doktorun yazdığı antibiyotiği vermediler başka verdiler eve gidip geldim yanlış ilaç diye değiştire bilirmiyiz dedim aynı ilaç birşey olmaz dediler ben değiştirmek istiyorum deyince değiştirdiler ve yanlış ilaç demeyin dediler anlamıyorum sanki ben hata yapmışım gibi davrandılar üzüldüm bu davranışa.

2022:09:17 19:00:34
mehmet selçuk tanrıkulu

mehmet selçuk tanrıkulu

Tüm sağlık çalışanlarına olan saygı ve teşekkürü bir borç bilerek, bu vesile ile MENTEŞ ECZANESİ çalışanI tüm personellere (özellikle Turgay beye )yaşamış olduğum çocuğumun ilacının temini ve hizmet sürecinde yaşadığım zor süreçte bana her konuda destek ve yardımlarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim Güler yüzlü ve kaliteli hizmet isteyenlere mutlaka öneririm.

2020:09:17 14:00:22
Cüneyt Tayaz

Cüneyt Tayaz

Güler yüzlü hizmet Güler yüzlü insanlarin bir araya geldigi tek adres diyebilirim her konuda hastanin yaninda olan hastanin cikarlarini en önde tutan profosyenel bi ekip hersey için teşekkürler iyi ki varsiniz...

2021:07:06 15:11:00
Alaska

Alaska

Süslü püslü dükkanınız değil ilacı temin etmeniz önemli. Depodan getirelim demek eczacılık değil. Birde AVM lerde ilaç satılmasın diye isyan ediyorsunuz. Umarım bakkallarda bile ilaç satılır. Zaten eczanelerin bakkaldan, oyuncakçıdan bir farkı mı var. Size gelince istediğiniz herşeyi satın ama başkaları ilaç satamasın. Hayat size güzel.

2019:05:17 14:26:35
Yusuf Turgut

Yusuf Turgut

Güler yüzlü arkadaşlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim

2021:07:07 08:37:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı