Oğuz Elektrik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Aydın Oğuz Elektrik

Oğuz Elektrik, Aydın şehrinde elektrik sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluştur. 1995 yılında kurulan firma, elektrik tesisatı, aydınlatma sistemleri, güç kaynakları ve enerji verimliliği konularında hizmet vermektedir.

Firma, geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır ve müşterilerine kaliteli ürünler ve profesyonel hizmetler sunmayı hedeflemektedir. Oğuz Elektrik, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine en iyi çözümleri sunmaktadır.

  • Elektrik tesisatı
  • Aydınlatma sistemleri
  • Güç kaynakları
  • Enerji verimliliği çözümleri
Oğuz Elektrik, kaliteli ürünleri, profesyonel hizmetleri ve müşteri odaklı yaklaşımı ile tercih edilen bir elektrik firmasıdır. Müşterilerine güvenilir ve uzun ömürlü çözümler sunarak sektörde fark yaratmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Oğuz Elektrik Yorumlar - 1

user163063

Aydın Oğuz Elektrik Elektrikçi işlerinde gerçekten uzman bir ekip. Hızlı, titiz ve güvenilir hizmetleri ile her zaman memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
Adal Adal

Adal Adal

Günlerdir 4 elektirikçinin çözemediği bulamadığı sorunu dikkati ile hemen çözmesi taktire şayandı hem dürüst hem usta işçilik 👏 5 değil 10 yıldız olsa verektim Allah razı olsun

2021:12:13 17:37:45
Yeliz Ylz

Yeliz Ylz

10 dairelik bir binayı boşa yapılacak olan bir masraftan kurtardı, temiz hızlı ve dürüst işçilik ile işini en iyi şekilde yaptı. İyi bir elektirikçi arıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyoruz...

2021:12:13 17:45:11
Rifat Temel

Rifat Temel

Kimsenin bilemediği sorunu tecrübesi ile bizi bu sorundan kurtardı Allah razı olsun işinin ehli birisi kesinlikle tavsiye ederim.

2021:12:13 17:28:57
Yasemin Oğuz

Yasemin Oğuz

Şohben aldım ve kablo kanal takmasını söyledim adama adam sarkar dedi başka firmayı arayıp sordum onu taktığı zaman kablo sarkmaz çiviyle tutturuyor daha temiz bir çalışma olur dediler biz aldıkları o parayı kuruşu kuruşuna haram olsun tek lokması boğazınızda kalsın Allah belanı versin

2018:12:09 09:31:36
Tanju TEPECİKLİOĞLU

Tanju TEPECİKLİOĞLU

Hızlı güvenilir bir hizmet anlayışı

2023:02:21 17:56:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı