Op. Dr. Mustafa Öksüz Aydın Estetik ve Plastik Cerrahi ve Saç Ekim kliniği Botoks Dolgu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Aydın Op. Dr. Mustafa Öksüz Aydın Estetik ve Plastik Cerrahi ve Saç Ekim Kliniği

Op. Dr. Mustafa Öksüz Aydın Estetik ve Plastik Cerrahi ve Saç Ekim Kliniği, Aydın şehrinde estetik ve plastik cerrahi alanında hizmet veren öncü bir kuruluştur. Kliniğimizde botoks, dolgu uygulamaları ve saç ekimi gibi estetik işlemler profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilmektedir.

Tarihçe

Op. Dr. Mustafa Öksüz Aydın Estetik ve Plastik Cerrahi ve Saç Ekim Kliniği, uzun yıllara dayanan deneyimi ve başarılı operasyonlarıyla tanınmaktadır. Dr. Mustafa Öksüz ve ekibi, her zaman en son teknolojileri ve tedavi yöntemlerini takip ederek hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Botoks ve dolgu uygulamaları için fiyatlar kişiye özel olarak belirlenmektedir.
  • Saç ekimi fiyatları ise greft sayısına göre değişiklik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • En son teknolojiye sahip ekipmanlar
  • Kişiye özel tedavi planları
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Op. Dr. Mustafa Öksüz Aydın Estetik ve Plastik Cerrahi ve Saç Ekim Kliniği, estetik ve plastik cerrahi alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir. Hasta memnuniyetini ön planda tutan ve kişiye özel tedavi planlarıyla hizmet veren kliniğimiz, güvenilir ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmaktadır. Siz de estetik ve güzellik alanında profesyonel bir hizmet almak istiyorsanız, Op. Dr. Mustafa Öksüz Aydın Estetik ve Plastik Cerrahi ve Saç Ekim Kliniği'ni tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Op. Dr. Mustafa Öksüz Aydın Estetik ve Plastik Cerrahi ve Saç Ekim kliniği Botoks Dolgu Yorumlar - 1

user162977

Aydın Op. Dr. Mustafa Öksüz gerçekten alanında uzman ve deneyimli bir doktor. Botoks ve dolgu uygulamalarında çok başarılı sonuçlar elde ettim. Hem estetik hem de doğal bir görünüm elde etmemi sağladı. Ayrıca saç ekimi konusunda da çok başarılı bir doktor olduğunu duydum. Kendisine güvenebilirsiniz.

6 Mayıs 2024
Sevgi Özgül

Sevgi Özgül

Doktorumuz tarafından gençlik aşısı ve botoks işlemlerini yaptırdım gençlik aşısını her yıl duzenli yaptırıyorum kendimde ki değişikliğin çok farkındayım çevrem tarafından da çok fazla begeniliyor doktorumun ilgi ve alakası için ayrı bir teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla doktorum Mustafa öksüze işlemlerinizi yaptıra bilirsiniz 🤍

2024:01:20 17:31:21
Burcu D

Burcu D

Mustafa Bey'e revizyon burun ameliyatı için muayene oldum ve aynı zamanda kendisi botoks işlemimi gerçekleştirdi. Hasta ile iletişimine, yaklaşımına, mesleki bilgisine hayran kaldım. Her sorumu sakince, acik anlasilir bir bicimde güleryüzle yanıtladı, ayrintili bilgilendirmeler yaptı. İşini severek ve layıkıyla yapan bir doktor. Kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum. Mesleki yaşamınızda başarılar dilerim. Asistanı Merve Hanıma da ilgisi ve güleryuzu için teşekkür ederim.

2023:10:20 17:59:31
Betül Doğramacı

Betül Doğramacı

Rinoplasti ameliyatı için doktor arayışına girmişken Mustafa hocama denk geldim. İlk izlenimim hastalarına karşı güleryüzlü samimi yaklaşımı oldu. Doktorum yüzüme yakışabilecek en doğal burnu yaptı 🙏🏻 ameliyat sürecim asla korktuğum gibi zor olmadı çok konforlu bir süreçti. Sonrasında 7 yaşındaki kızımı kepçe kulak operasyonu için gözüm kapalı Mustafa Bey’e emanet ettim ve yine sonuç çok doğal ve güzel 🌸

2023:08:15 15:53:27
mali

mali

19 Ağustos tarihinde Aydın Medinova hastanesinde mustafa beyden randevu aldım. 12.45 randevuma zamanında geldim. Ben dışarıda beklerken asistanı sikayetimi sordu ve mustafa beyin bir ameliyata gireceğini söyledi. Gereksiz yere işlerimi iptal edip muayene olmaya gittim fakat dr bey beni muayene bile etmeden ameliyata gireceği için kapıdan gönderdi. İlk defa böyle bir muamele görüyorum üstelik bir dr eşiyim. Ben etik değerlerini gözden geçirmesini öneririm.

2023:08:19 09:57:22
Seval Mert

Seval Mert

Göz kapağı ameliyatı olmam gerekiyordu, birçok plastik cerrahla görüştüm. Mustafa bey den net ifadeler duymak açık açık neler olabileceğini anlatması bana çok fazla güven verdi ve iyi ki de Mustafa beyde karar kılmışım, sonuçtan çok memnunum, daha sonrasında kuzenimin meme ameliyatını da ona yaptırdık. Oda çok memnun kaldı. Ayrıca ameliyat sonrası her zaman ulaşabilir olması bizim için çok değerliydi gerçekten,operasyon önce ve sonrasındaki ilgi alakası için ona ve asistanına çok teşekkür ediyorum.

2023:03:11 12:09:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı Kapalı
  • Çarşamba Kapalı
  • Perşembe 14:00–17:00
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı