Göz Hastalıkları Uzmani Prof. Dr. Seyhan Bahar Özkan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Aydın Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Seyhan Bahar Özkan

Aydın şehrinde bulunan Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Seyhan Bahar Özkan, uzun yıllardır göz hastalıkları alanında hizmet vermektedir.

Tarihçe

Prof. Dr. Seyhan Bahar Özkan, uzun yıllardır göz hastalıkları alanında çalışmalar yapmaktadır. Kendisi, alanında uzman bir ekip ile birlikte hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri piyasa ortalamasının altındadır.
  • Tedavi ve operasyon fiyatları ise hastanın durumuna göre değişkenlik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli bir ekip
  • Son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış bir klinik
  • Hastalarına bireysel ve özenli bir yaklaşım
Prof. Dr. Seyhan Bahar Özkan'ın kliniği, hastalarına kaliteli ve güvenilir göz sağlığı hizmeti sunmaktadır. Alanında uzman bir ekip ile çalışan klinik, hastalarının memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Göz Hastalıkları Uzmani Prof. Dr. Seyhan Bahar Özkan Yorumlar - 1

user162949

Prof. Dr. Seyhan Bahar Özkan'a göz hastalıkları konusundaki bilgi ve deneyiminden dolayı çok güvendiğim bir doktor. Hastalarına karşı son derece ilgili ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Tedavi sürecinde her adımı detaylı bir şekilde açıklıyor ve hastalarını bilgilendiriyor. Kendisine danıştığım her soruda sabırla cevap veriyor ve beni rahatlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
Nuray Özkan

Nuray Özkan

Hocanın uzmanlığına diyecek bişey yok gerçekten çok ama çok başarılı, güvenle götürebilirsiniz çocuğunuzu ancak yanında çalışan arkadaşlar, karşısında çocuk hasta değil de hüküm giymiş suçlu varmış gibi davranıyorlar, en ufak bir Güleryüz göstermiyorlar

2023:12:07 13:28:42
Meryem Durmuş

Meryem Durmuş

Doktor hanımın bebekler ile iletişimi çok iyi. Küçük bebeğiniz varsa gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Muayene etmekte zorluk yaşamıyor. Pekçok oyuncak ile ilgilerini yönlendiriyor.

2023:06:13 07:10:03
Serkan Yilmaz

Serkan Yilmaz

Hocamızın uzmanlığına diyecek hiçbir şey yok gayet iyi ve bilgi verici. Malum alınan bir sağlık hizmeti var keşke çalışan arkadaşlarda da biraz güler yüzlü olsa, il dışından tercih edip geliyoruz bazılarımız. Nezaketen hoşgeldiniz veya çocuklara biraz daha tatlı bir dil olması bence daha etik ve hoş olacaktır.

2023:02:02 10:36:03
okan sapmaz

okan sapmaz

Tedavide kesin netice için net bilgilendiriliyorsunuz ,göz rahatsızlığının tam teşhisi, evresi belirlenip ona göre tedavi süreci başlatılıyor,pandemi kurallarına göre hijyen ön planda,kişisel hijyen mutlaka dikkate alınıyor,ulaşımı kolay park sorunu yok ve merkezde

2020:09:17 12:33:12
Serpil Özdemir

Serpil Özdemir

2023:09:21 09:34:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı