Doç. Dr. Refik Kunt – Nöroloji Uzmanı Aydın

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Doç. Dr. Refik Kunt - Nöroloji Uzmanı Aydın

Doç. Dr. Refik Kunt, Aydın şehrinde bulunan bir nöroloji uzmanıdır. Hastalarına nöroloji alanında uzmanlık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Doç. Dr. Refik Kunt, uzun yıllardır nöroloji alanında çalışmalar yapmaktadır. Aydın şehrindeki hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Doç. Dr. Refik Kunt, hastalarına uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlandırma politikası, hastaların bütçelerini zorlamayacak şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir nöroloji doktoru
  • Modern tıbbi ekipmanlarla donatılmış bir klinik
  • Hasta odaklı ve kişiye özel tedavi yaklaşımı
Doç. Dr. Refik Kunt'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzmanlığı, deneyimi ve hasta odaklı yaklaşımı sayesinde hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır. Sağlığınızı önemseyen bir doktor arıyorsanız, Doç. Dr. Refik Kunt'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Doç. Dr. Refik Kunt – Nöroloji Uzmanı Aydın Yorumlar - 1

user162935

Aydın Doç. Dr. Refik Kunt'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. Alanında uzman, ilgili ve hasta odaklı bir doktor. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni çok iyi yönlendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
Cansel Türkoğlu

Cansel Türkoğlu

Refik hocamızı 10 yılı geçkin süredir zaten gidiyorduk kendim ve ailem için bundan 3 yıl önce tam pandemi başlangıcında o zaman 15 yaşında olan oğlum rahatsızlandı normalde aydinliyim ama işimiz gereyi 8 yıldır Muğla'da yaşıyoruz Muğla'da bir çok Dr gittik Aydın'da İzmir'de özele aktarlarlara kimse bizim derdimize çare bulamadı en son izmire özele gittik ordakı Dr bayan bize fshd hastalığı olduğunu ilacının tedavinin mümkün olmadığını söyledi sanki dünyamız yıkıldı dönüşte Refik hocamızın Aydın'a muayenehane açtığını netten araştırırken buldum rabbim ondan razı olsun randevu alıp gittik gerekli testler istedi ama bunun maddi açıdan bizi zorlayabilir dedi istese çocuğuna çare arayan 2 insanı o gün gelin bu gün gelin deyip bizi maddi olarak kullanabilirdi ama dürüstçe hemen İzmir 9 Eylül Hastanesi'ne bizim adımıza randevu alıp oraya yönlendirdi Allah ondan razı olsun 🤲 her daim dualarında olacak İngiltere ye genetik testini dahi yaptılar 2 yılda teşhis kondu ve genetik olmayan miyasteni gravis hastası olduğu çıktı dürüst bilgili işinin ehli Refik hocam sizden Allah razı olsun 🤲 çok teşekkür ederim oğlum ilaçların sayesinde artık rahat yürüyüp normal hayatına döndü sayesinde Refik hocamın nörolojik hastalık konusunda Aydın'da hocamın üstüne kimseyi tanımam 🤲🤲🤲

2023:12:28 10:51:37
füsun alehan

füsun alehan

Refik Hoca'ya annemi götürdüm. Son derece etik, bilgili, donanımlı ve güleryüzlü bir hekim. Kendinizi ve yakınlarınızı gözü kapalı emanet edebilirsiniz. Ofis çalışanları da gayet kibar ve güleryüzlüler.

2023:10:18 10:48:16
Aynur Kıyak

Aynur Kıyak

6 aydır geçmeyen bir baş dönmem vardı. Dr. Refik Kunt hocamızı internette araştırırken buldum. 8 aylık bebeğim var. Baş dönmem yüzünden bebeğimle bile ilgilenemez hale gelmiştim. Birçok bölüm ve hastaneye gittim. Çözüm bulamadılar. Vertigo denildi fakat değilmiş. Tanı ve teşhis konusunda en iyi tedaviyi Refik hocamızda buldum. 15 gündür çok iyiyim iyi ki gitmişim. Kendisine sekreterine çok teşekkür ediyorum Allah sizin gibi doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin

2022:10:04 15:03:54
Görkem Demi

Görkem Demi

Refik hocam migren ve baş ağrısı nın kitabını yazmıştır. Gerçekten yazdığı kitabı da görünce gitmeye karar verdim hocama. Yıllardır fibromiyalji için kutu kutu ilaç içmiştim. Ancak baş ve boyun ağrılarıma kısa süre etki edip yine ortaya çıkıyordu fibromiyalji ağrılarım. Refik hocam bana kaslarımda olan sorunları teker teker televizyondan resimler eşliğinde anlattı. Boyun sırt ve başıma kuru iğneleme tedavisi yaptı. Bir hafta sonra aynı seansı yeniledi. 3. Haftanın sonunda ağrılarımın %90’nı gitmişti. Hemen pilatese başlattı hocam beni. 4 aydır çok rahatım. Gerçek bir akademisyendir kendisi. Şiddetle tavsiye ederim hocamı.

2022:07:31 19:38:40
Serdar İlkılıç

Serdar İlkılıç

Refik hoca işini güzel yapan hastalarıyla ilgilenen ve farklı düşünen bir hekimdir. Yıllardır baş ağrım var ve bunun nedeninin dişlerimi sıkmam olduğuna beni inandırmak için ciddi çaba harcadı. Gerçektende diş sıkma botoksu yapılınca için en az 2 yıldır çektiğim baş ağrım bir hafta içinde kayboldu. İnanamıyorum hala. Gerçekten minnet borçluyum kendisine

2022:06:02 06:06:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı