Aydın Çocuk Doktoru Dr. Özgür Gel Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Aydın Çocuk Doktoru Dr. Özgür Gel Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı

Dr. Özgür Gel Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı, Aydın şehrinde bulunan uzman bir çocuk doktorudur. Çocukların sağlıklı büyümeleri ve gelişmeleri için profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Özgür Gel, uzun yıllardır çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında deneyimli bir uzmandır. Aydın şehrindeki çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerine destek olmak amacıyla kendi kliniğini açmıştır.

Fiyat Politikası

Dr. Özgür Gel, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Sağlık hizmetlerinin herkesin erişebileceği bir şekilde sunulması için çaba göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli bir çocuk doktoru
  • Çocukların rahat ve güvenli bir ortamda tedavi olmalarını sağlar
  • Modern tıbbi ekipmanlarla donatılmış klinik
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Dr. Özgür Gel Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı, çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerine destek olmak için uzman bir ekipten oluşmaktadır. Çocuklarınızın sağlığı için güvenilir bir adres arıyorsanız, Dr. Özgür Gel'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Aydın Çocuk Doktoru Dr. Özgür Gel Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Yorumlar - 1

user162933

Çocuğumuzun sağlığıyla ilgili endişelerimizi gidermek için Dr. Özgür Gel'e başvurduk ve çok memnun kaldık. İlgili, sabırlı ve çocuklarla iletişimi harika bir doktor. Her sorumuza detaylı ve anlaşılır bir şekilde cevap verdi. Kendisine sonsuz teşekkürler!

6 Mayıs 2024
erhan Rhn

erhan Rhn

Doktor bey ile tanıştığımızda oğlum 3 aylıktı. Vücudundaki geçmeyen kızarıklıklar için gitmediğimiz doktor kalmamıştı. Hep Üniversite Araştırma hastanelerine yönlendirilmiştik. Yakın çevremizden tavsiye alarak gittik. Muayenesini yaptı, 3 aylık hikayemizi dinledi. Eşimin nelerle beslendiği konusunda uzun uzun konuştuk, doktor bey 1 haftalık beslenme programı hazırladı ve kontrole çağırdı. Bu süreçte de kendi arayıp durumumuzla ilgilendi sağolsun. Kontrole gittiğimizde vücudunda kızarıklık yok denecek kadar azalmıştı. Doktor bey’in tecrübesi ve soğukkanlı yaklaşımı bizi çok rahatlattı. Oğlum şuan 1 yaşını geçti, kendisinden çok memnunuz ve herkese tavsiye ederiz:)

2021:02:08 13:04:29
Ysm Gnc

Ysm Gnc

İlgili bir hekim devam etmeyi istiyordum fakat acil olan sorularima cevap vermedigi icin anne baba olarak uzgunuz bazi seyler maddiyatin da önüne geçmeli diye dusunuyorum

2022:12:19 19:52:46
Sedat

Sedat

Çok kıymetli, kaliteli, işinin ehli çocuklarla çok ilgili bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederiz.

2021:08:31 15:49:46
Mehmet Yıldız

Mehmet Yıldız

Özgür Hocanın bizde yeri başkadır.

2022:02:20 17:51:44
Hilmi Beyiş

Hilmi Beyiş

2021:02:24 07:50:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı