Prof.Dr. Mehmet Polatlı özel muayene (muayenehane)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Aydın Prof.Dr. Mehmet Polatlı Özel Muayenehane

Prof.Dr. Mehmet Polatlı Özel Muayenehane, Aydın şehrinde uzman bir doktor olan Prof.Dr. Mehmet Polatlı tarafından kurulmuştur. Muayenehanemizde genel cerrahi, iç hastalıkları, dermatoloji, pediatri ve diğer birçok branşta hizmet verilmektedir.

Tarihçe

Prof.Dr. Mehmet Polatlı, uzun yıllar boyunca Türkiye'nin önde gelen hastanelerinde çalışmış ve birçok başarılı ameliyat gerçekleştirmiştir. Kendi muayenehanesini açarak daha fazla hastaya hizmet verme imkanı bulmuştur.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri branşlara göre değişiklik göstermektedir.
  • Ameliyat ve tedavi ücretleri detaylı bir şekilde hastalara sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli bir ekip
  • Gelişmiş teknolojik ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Randevu sistemi ile bekleme sürelerinin minimuma indirilmesi
Prof.Dr. Mehmet Polatlı Özel Muayenehane, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan muayenehanemiz, her zaman hastalarının sağlığına değer vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Prof.Dr. Mehmet Polatlı özel muayene (muayenehane) Yorumlar - 1

user162921

Prof.Dr. Mehmet Polatlı'ya muayene için gittiğimde çok ilgili ve bilgili bir doktor olduğunu gördüm. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecim hakkında detaylı bilgi verdi. Muayenehanesi de oldukça temiz ve düzenliydi. Kendisine güvenerek tedavimi aldım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
Erol Şahin

Erol Şahin

Mehmet hocaya güvenerek yıllarca annemizi muayeneye getirdik. Kendisinden de memnunduk. Ancak son olarak yaptığı büyük hata bizi maffetti. Annemizi en son muayene edip hastanede 10 gün yatışi yapıldı. Bronsaktazi ve zatürre tedavisi gördü. Biraz toparlanma oldu ve taburcu edildi. Yatış esnasında çok sık şikayetleri tekrarlıyor ve tam olarak geçmiyor dememize rağmen bu durumun akciğer deki hasarlar nedeniyle normal olduğunu söyledi. Ancak bir ay sonra ADÜ de bir asistan doktorumuzun yaptığı balgam testi sonucunda çok ilerlemiş seviyede (4+) tüberküloz olduğunu öğrendik . Mehmet hocaya hastanede yatış esnasında kendimiz bu sık tekrarlayan şikayetler nedeniyle çok sık antibiyotik kullanımı oluyor bir balgam testi yapılsa ona goremi ilaç kullansak dediğimizde gerek yok dedi. Sonuç mesleki körlük ve ihmal nedeniyle geç teşhis konuldu ve annemizi kaybettik.( Hastane de yatış esnasında Zatürre bulguları da vardı ve Balgam testi yapılmaması nasıl açıklanabilir ? Ve 3 ay sonra değil de hastanede yattığı esnada Tüberküloz olmadığını nasıl varsayıyorsunuz ? 3 ay önce test yapılsa idi ve Tüberküloz erken tespit ve tedavi imkanına sahip olunamaz mıydı ? Geç tespit hastanın bağışıklığı ve gücünü baskilayip vücudu zayıf düşürmüyor mu ? Açıklamada belirtilmiş " Zatürre bulguları olduğu için Balgam testi yapılmış" diye Size geldiğinde de zatürre olduğunu söylediniz ve Balgam testi yapmadınız. Benim söylediğim de bu zaten. Neden yapılmadığı. Filmlerde Tüberküloz bulgusu görülmedi deniyorsa o testi yapan doktorumuz da belirtti filmde Tüberküloz bulgusu görünmüyor ancak şikayetleri çok sık tekrarladığı için " acaba Tüberküloz olabilir mi diye geniş bir tarama yapmak istedim" diye. Sorun bu ihtimali sizin İhmal etmeniz. Ve yatış esnasında asistan doktorların numune kabı getirip bırakmalarına rağmen sonrasında sizin gerek yok diyerek testin yapılmamış olması olası bir Tüberküloz rahatsızlığının tespitini yapılamaması demek oluyor. Kısaca o test yapılsa ne kaybedilir di. Hiç birşey. Ancak ne kazanılabilir di erken bir Tüberküloz teşhisi ve tedavisi. Bu olasılığı görmezden gelmeniz art niyet değil ancak mesleki körlüktür . Evet annemizin başka rahatsızlıkları vardı Ancak vücudunu yıpratan güçsüz bırakan akciğer sorunları ve buna bağlı sürekli kullandırılan antibiyotik tedavileriydi. Ve size güvendiği için İzmir'de oturuyor olmamıza rağmen İzmir de değil de sizde tedavi olmak istemişti.

2023:09:06 09:44:46
Aydın Ada

Aydın Ada

Sayın Mehmet hocamızla tanışmamız 2008 yılında annemin akciğerlerinde ki sorunları nedeniyle oldu.Uyguladigi tedavilerin başarısına ilave olarak yaklaşımıyla hastalarına ve işine verdiği değeri , önemi hissediyorsunuz.Bir süredir İstanbul da olmamız nedeniyle üç sene görüşemedik ancak ; şuan İzmir den gelerek annemizi güvenle yine kendisine emanet ediyoruz. Teşekkürler Mehmet hocam.

2022:03:01 21:36:11
hüseyin büyükçoban

hüseyin büyükçoban

Cok kibar nazik beyefendi alanın da çok yetkin bir doktor. Aydın da olması bizler icin buyuk bir şans

2023:09:09 06:53:50
arif şentürk

arif şentürk

Babama bakmıştı üç ay önce( 90 yaşında olan covid olduğu ortaya çıktı.Sağolsun tedavisiyle iyileşti.

2022:07:04 11:23:56
Sennur Uzman

Sennur Uzman

yaşamım onunla dönüştü...bundan dolayı veher şey içinvarlığına şükran

2022:02:24 17:50:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı