Prof.Dr.Adil Coşkun (Gastroenteroloji)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Prof.Dr.Adil Coşkun (Gastroenteroloji) - Aydın

Prof.Dr.Adil Coşkun, Aydın şehrinde bulunan bir gastroenteroloji uzmanıdır. Gastroenteroloji, sindirim sistemi hastalıklarıyla ilgilenen bir tıp dalıdır ve Prof.Dr.Adil Coşkun bu alanda uzmanlaşmış bir doktordur.

Tarihçe

Prof.Dr.Adil Coşkun, uzun yıllardır gastroenteroloji alanında çalışmaktadır ve birçok hasta tarafından güvenilir bir uzman olarak kabul edilmektedir. Aydın şehrindeki hastalarına kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Prof.Dr.Adil Coşkun, hastalarına uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Sağlık hizmetlerinin herkesin erişebileceği bir hakkı olduğuna inanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Gastroenteroloji alanında uzmanlaşmış bir doktor
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyat politikası
Prof.Dr.Adil Coşkun'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzmanlığı, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile hastalarına en iyi şekilde yardımcı olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Prof.Dr.Adil Coşkun (Gastroenteroloji) Yorumlar - 1

user162917

Prof.Dr. Adil Coşkun, alanında uzman ve deneyimli bir doktordur. Hastalarına karşı son derece ilgili ve anlayışlı bir yaklaşım sergilemektedir. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendirerek güven vermektedir. Kendisine danışan hastalar için her zaman en uygun tedavi yöntemlerini önermektedir. Prof.Dr. Adil Coşkun'a güvenebilirsiniz, kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

6 Mayıs 2024
ilayda kutlu

ilayda kutlu

Adil bey alanın en iyi doktorlarından birisidir. Annemin sorununu hemen çözdü. Kendisi çok başarılı bir doktor olmakla birlikte hastalarına yaklaşım olarak da çok kibar ve sevecendir. Bütün sorularımızı ilgiyle ve sabırla tek tek cevapladı.İşini bu kadar seven ve hastalarına bu kadar iyi davranan bir hekimle tanışmak mutluluk verici. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

2021:12:07 19:43:05
Emel Tok

Emel Tok

Annemin rahatsızlığı için Adil Hoca'ya gittik. Teşhis ve tedavi sürecinde çok ilgili, titiz ve güleryüzlüydü. Kendisi alanında uzman, bilgili, donanımlı bir doktor. Mesleğinde başarılarının devamını ve kolaylıklar dilerim. Her şey için teşekkürler.

2021:12:07 19:43:39
Bükre Ayrancı

Bükre Ayrancı

Adil Hoca sadece Gastroenteroloji alanındaki başarısıyla değil babacan, mütevazi ve ilgili tavırlarıyla da harika bir doktordur. Mesleğini gerçekten severek ve hakkıyla icra eden, Aydın’daki hastaların güvenebileceği en iyi doktorlardan biridir. Hiç düşünmeden gidebilirsiniz.

2021:11:17 19:04:12
N*** C***

N*** C***

Adil Hoca Aydın’a gelme sebebimizdir. Yıllardır kocamın içine sinen bir doktor bulamamıştık, her seferinde doktora ısınamayıp tedaviyi yarım bıraktı. Kocam gibi zor bi hastayı bile bıkmadan usanmadan dinleyip tüm sorularımızı cevapladı. Allah razı olsun hocam

2021:12:07 20:46:01
Dilara Karakoç

Dilara Karakoç

Öncelikle her şey için tesekkur ederim. Doktor bey çok özenli davrandı, sorunumla yakından ilgilendi. Bir süredir anlaşılamayan ve kapı kapı gezmek zorunda kaldigim sorunum için Adil hocama gelmiştim, iyiki de gelmişim onunla güzel bir tedavi sürecine başladık. Tavsiye üzerine gelmiştim, iyiki de kendisine gelmişim. Tekrar çok teşekkürler, sağlıklı günler.

2022:04:08 11:37:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 10:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı