Doç. Dr. Mediha Ayhan – Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Doç. Dr. Mediha Ayhan - Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları

Doç. Dr. Mediha Ayhan - Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, Aydın şehrinde hizmet veren öncü bir sağlık kuruluşudur. Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları alanında uzmanlaşmış olan bu kuruluş, hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Doç. Dr. Mediha Ayhan - Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, uzun yıllara dayanan deneyimi ve birikimi ile Aydın'da güvenilir bir isim haline gelmiştir. Hastalarına kaliteli ve etkili tedaviler sunarak sağlık sektöründe önemli bir konuma gelmiştir.

Fiyat Politikası

Hastaların bütçelerini düşünerek uygun fiyatlarla hizmet sunan Doç. Dr. Mediha Ayhan - Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, sağlık hizmetlerini herkesin erişebileceği şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman doktorlar ve sağlık personeli
  • Güncel tedavi yöntemleri ve teknolojik ekipmanlar
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı
  • Hızlı ve etkili tedavi süreçleri
Doç. Dr. Mediha Ayhan - Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, hastalarına sağlık sorunlarıyla ilgili en doğru teşhis ve tedaviyi sunarak onların sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olmaktadır. Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Merkez Doç. Dr. Mediha Ayhan – Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Yorumlar - 1

user162843

Aydın Doç. Dr. Mediha Ayhan'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. Kendisi alanında uzman, güler yüzlü ve hasta ile iletişimi çok iyi bir doktor. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni çok iyi yönlendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
Ömer Faruk Barut

Ömer Faruk Barut

Her şeyden önce insanlığı harika olan bir doktor, annemi getirdik sevecen ve anlayışlı yaklaşımı bir yana, bize onun alanından farklı bir alanda tedaviye ihtiyacımız olduğunu 15 dk açıklayıp, gerekli alandaki uzman doktorlara yönlendirip bilgi verdikten sonra ben şuan aldığınız tedavi üzerine yönlendirme harici destek olamam lütfen muayene ücretinizi de geri alın dedi, özel hastahaneye giderken ister istemez insanda oluşan; bir yığın tahlil istenip fatura kabarır mı düşüncesi yanında, sağlık sektörünü ticarethane olarak görmeyen, insanlara gerçekten fayda sağlamayı hedeflemiş idealist hocamıza, ve bunu mümkün kılan çalıştığı kuruma çok teşekkür ederiz.

2023:09:01 12:37:42
Vij As

Vij As

Mediha hocam sayesinde artık sağlığım ile ilgili bir kaygım kalmadı. Müthiş anlayışlı, hümanist ve bilgili bir hekim. Gülen yüzü ve enerjisini danışanlarıyla paylaşması uygulayacağı tedavinin ilk ve en önemli adımı. Dilerim bütün meslektaşları örnek alırlar Mediha hocayı. Hocam ellerinizden öpüyorum, iyi ki varsınız. Asistanınıza da teşekkür etmek isterim bu vesile ile.

2023:11:04 22:32:58
Ahmet Aydın

Ahmet Aydın

2020:02:16 22:03:15
Cenk Erdik

Cenk Erdik

2020:10:28 21:46:37
Ali Serdar

Ali Serdar

2022:03:29 12:39:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı