Uzman Dr. Ramazan Öztürk Çocuk Hast Uzmanı -AYDIN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Aydın Uzman Dr. Ramazan Öztürk Çocuk Hast Uzmanı -AYDIN

Uzman Dr. Ramazan Öztürk Çocuk Hast Uzmanı -AYDIN, Aydın şehrinde çocuk sağlığı alanında hizmet veren bir sağlık kuruluşudur.

Tarihçe

Uzman Dr. Ramazan Öztürk Çocuk Hast Uzmanı -AYDIN, 2005 yılında Dr. Ramazan Öztürk tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana Aydın ve çevresindeki çocuklara kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Uzman Dr. Ramazan Öztürk Çocuk Hast Uzmanı -AYDIN, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlandırma politikası, tedavi ve muayene süreçlerine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli doktorlar
  • Modern ve donanımlı tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Randevu sistemi ile hızlı ve kolay erişim
Uzman Dr. Ramazan Öztürk Çocuk Hast Uzmanı -AYDIN, çocukların sağlığına önem veren ve profesyonel bir ekip tarafından yönetilen bir sağlık kuruluşudur. Çocuklarınızın sağlığı için güvenilir bir adres arıyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Merkez Uzman Dr. Ramazan Öztürk Çocuk Hast Uzmanı -AYDIN Yorumlar - 1

user162813

Çocuğumuzun sağlık sorunlarıyla ilgili Dr. Ramazan Öztürk'e başvurduk ve çok memnun kaldık. Kendisi çok ilgili, sabırlı ve bilgili bir doktor. Çocuğumuzun tedavisinde bize çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
Kübra Can

Kübra Can

Oğlumun doktor amcası olur kendisi. İyi ki tanımışız sizleri. Nazilli’den hiç düşünmeden geliyoruz. Gerçekten çok değerli mesleğini sonuna kadar hakkıyla yapan nadir doktorlarımızdan Kendisi herkese tavsiye ederim.

2024:01:24 19:34:08
Hakkı Mutlu

Hakkı Mutlu

Kendisini kızımın doğumundan sonra götürdük ve hala Hocama gideriz siz daha kapıdan girdiğinizde sizin aklınızdan geçipde sormak istediklerinizi size tek tek anlatan aklınızdaki soruları soramadan cevaplayan değerli hocama bizleri bilgileriyle rahatlattigi ve koyduğu teshisler konusunda işinin piri oldugunu gecede gündüzde telefondan soru sorduğumuzda cevaplayip bizleri doğru yonlendirdiginiz için iyi ki varsınız Sizi tanimak guzel görüşmek dileğiyle...

2023:12:02 21:23:35
Muhammed Gül

Muhammed Gül

Çok saygı değer ve önemli bir doktorumuzdur kesinlikle tavsiye ederim Malesef her zaman istediğimiz anda randevu bulamıyoruz çünkü çok yoğun çalışıyor hocamız

2023:11:17 19:18:22
Nimet Sevimli

Nimet Sevimli

Kızım 7 aylıkken yüksek ateşten korkuyla Ramazan beye gittik iyiki gitmişiz sürekli idrar yolu enfeksiyonuyla karşılaşıyorduk halbuki kızımda labial yakışıklık varmış 7 ay hastanedeki doktorların hiç biri baktıkları halde bilmemişler ama Ramazan bey muayene etmeden anlatmayla bile teşhis koyabilecek derecede iyi bir doktor Allah ondan razı olsun onun sayesinde kızım rahatladı.

2023:09:03 21:05:10
Mustafa Harmanoğlu

Mustafa Harmanoğlu

Kızımın göğüs hırıltısı vardı bir iki ay geçmeyeceğini ve bahar polenden olduğunu söylediBen iki ay hava ve ara ara antibiyotik kullandı sonra alerji d.r gitdim alerji Dr göğüs dinlemesiyle bildi akciğer cisim var dedi ve çocuğum akciğer den ceviz parçacıkları çıktı ve kızım uzun süredir akciğerde cisim olduğun dan bronkoskobi spazm geçirme yani ölüm riski vardı ama sağ salim atlattık yani alerji Dr hemen bidigi olaya bu nasıl bilemez

2023:07:25 14:55:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:30
  • Salı 09:00–17:30
  • Çarşamba 09:00–17:30
  • Perşembe 09:00–17:30
  • Cuma 09:00–17:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı