Ebru Ulukaya Çifci, Diş Hekimi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Aydın Ebru Ulukaya Çifci Diş Hekimi

Ebru Ulukaya Çifci Diş Hekimi, Aydın şehrinde hizmet veren bir diş hekimliği kliniğidir. Kliniğimiz, genel diş sağlığı hizmetlerinin yanı sıra estetik diş hekimliği, implantoloji, pedodonti ve diş beyazlatma gibi alanlarda da hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Ebru Ulukaya Çifci Diş Hekimi kliniği, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir diş sağlığı hizmetleri sunarak bölgede tercih edilen bir klinik olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücreti: 100 TL
  • Diş temizliği: 200 TL
  • Diş beyazlatma: 500 TL

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik klinik ortamı
  • Gelişmiş teknoloji kullanımı
  • İhtiyaçlara özel tedavi planları
Ebru Ulukaya Çifci Diş Hekimi kliniği, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi diş sağlığı deneyimini sunmayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve profesyonel bir diş hekimliği hizmeti arıyorsanız, kliniğimizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Ebru Ulukaya Çifci, Diş Hekimi Yorumlar - 1

user162767

Diş Hekimi Aydın Ebru Ulukaya Çifci oldukça profesyonel ve güler yüzlü bir diş hekimi. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve tedavimden son derece memnun kaldım. Kendisine güvenim tam ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
GÖKÇENUR İLHAN

GÖKÇENUR İLHAN

Ebru hocam. Eli öpülesi insan. Kendisi Güleryüzünün yanı sıra işinde yıllanmış diş hekimlerine de taş çıkaran çok başarılı bir doktordur. Dişçiden aşırı derece korkan biriyim. Ancak hocam psikolojik olarak o kadar rahatlatıyor ki keşke daha önce gelseydim ağrıyı cekmeseydim dedirtti. Üst sol dişim kurtarılamayacak seviyeye gelmişti. Başka doktora gitsem belki de uğraşmayıp çekerdi. Amaaaa Ebru hocam dişimi kurtardı ve öyle ağrı falan da çekmedim. Kendisine güvenim sonsuz. Artık Aydın’daki tek diş hekimimiz diyebilirim. Oğlumun da diş dolgularını kendisi yaptı. Giderseniz eğer pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Dişçiden korkan varsa gönül rahatlığıyla gidebilir. Sözlerime hak vereceksiniz. Herkese sağlıklı dişler gülüşler diliyorum.

2022:10:07 21:34:00
Murat G.

Murat G.

Guler yuzlu ve samimi , işini severek yapan bir hekimdir. Klinigin hijyenik ve temiz olduğunu da ayrıca belirteyim.

2022:09:19 17:29:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı