Dr. Hatice Irik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Dr. Hatice Irik Aydın

Dr. Hatice Irik, Aydın şehrinde uzun yıllardır hizmet veren bir dermatologdur. Dermatoloji alanında uzmanlaşmış olan Dr. Irik, cilt hastalıkları, saç ve tırnak problemleri, estetik dermatoloji gibi konularda hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Hatice Irik, dermatoloji alanında uzmanlaşmak için yurt içi ve yurt dışında birçok eğitim almış ve Aydın'da kendi kliniğini açarak hizmet vermeye başlamıştır. Yılların verdiği deneyim ve bilgi birikimi ile birçok hastaya sağlık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Dr. Hatice Irik, hastalarına kaliteli hizmet sunarken uygun fiyat politikası izlemektedir. Hizmetlerin fiyatları, yapılan işlemlere ve tedavi sürecine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Cilt hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir dermatolog
  • Modern teknoloji ve yöntemler kullanarak tedavi hizmeti sunma
  • Hasta memnuniyetine önem veren bir yaklaşım
Dr. Hatice Irik'i tercih etmeniz için en önemli sebeplerden biri, uzmanlık alanında deneyimli bir doktor tarafından tedavi edilme garantisi ve hastalarına verdiği güvenilir hizmettir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Dr. Hatice Irik Yorumlar - 1

user162753

Dr. Hatice Irik gerçekten çok başarılı bir diş hekimi. Tedavi sürecim boyunca beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. İşini titizlikle yapan ve hastalarına karşı son derece ilgili bir hekim. Kendisine sonsuz güvendiğimi söyleyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
Rahman gökçe

Rahman gökçe

Güler yüzlü çalışanları hijyenik ortamıyla dikkat çeken klinik.

2018:11:15 21:42:03
emekli

emekli

2018:12:04 17:06:31
Yasemin Özdemir

Yasemin Özdemir

2020:06:28 13:21:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı