Uzm. Dr. Dt. Yener Özat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

İşletme Başlık: Aydın Uzm. Dr. Dt. Yener Özat Diş Kliniği

İşletmenin tarihçesi: Aydın Uzm. Dr. Dt. Yener Özat Diş Kliniği, 2005 yılında kurulmuş olup Aydın şehrindeki en köklü diş kliniklerinden biridir. Uzman ve deneyimli kadrosuyla hizmet veren klinik, modern teknolojileri kullanarak hastalarına en iyi tedaviyi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat politikası: Aydın Uzm. Dr. Dt. Yener Özat Diş Kliniği, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Tedavi planları ve fiyatlandırmaları, hastaların bütçelerine uygun şekilde yapılmaktadır.

  • Implantoloji
  • Estetik Diş Hekimliği
  • Ortodonti
  • Diş Beyazlatma
İşletmemiz, uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Tedavi sürecinde hastaların memnuniyeti ve sağlığı her zaman önceliğimizdir. Aydın Uzm. Dr. Dt. Yener Özat Diş Kliniği'ni tercih ederek güvenilir ve kaliteli diş tedavisi alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Uzm. Dr. Dt. Yener Özat Yorumlar - 1

user162751

Aydın Uzm. Dr. Dt. Yener Özat Diş Hekimi, işini titizlikle yapan, hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşım sergileyen bir hekimdir. Tedavi sürecinde detaylı bir şekilde bilgilendirme yapması ve hastalarının endişelerini gidermesi takdire değerdir. Kendisine güvenebileceğiniz bir diş hekimi olduğunu düşünüyorum.

6 Mayıs 2024
Tuncay Keçeci

Tuncay Keçeci

İlk olarak Aydın diş poliklinigi ailesiyle babamın implant tedavisinde tanıştık.Aydında birkaç klinikte görüştükten sonra Yener Hocayı tavsiye ettiler, muayene esnasında babam işitme engelli oldugu için bende bulundum. Hocamız muayene sonrasında detaylı bir şekilde bizi aydınlattı ayrıca birçok klinikte yapılamaz dedikleri implant uygulamasını toplamda 12 implantı hiç agrı acı hissetmeden ileri tekniklerle uyguladı. İyileşme süreci kök hücre tedavisi yaptıkları için çok hızlı gelişti ve çok kısa sürede protezleri takıldı. Daha sonra annemin diş tedavisinde de total 6 implant aynı şekilde agzı acı hissetmeden işlemleri konforlo şekilde yapıldı. Özel aydın diş poliklinigi ailesine,Yener Hocamız ve Pelin Hocamıza çok teşekkür ederiz.Agız ve diş probleminiz varsa mutlaka özel aydın diş poliklinigine muayene olmanızı tavsiye ederim.

2024:01:15 09:07:29
demet ertaş

demet ertaş

Hocamız çok güler yüzlü ve yetenekli birisi bana implant işlemi yaptı bilgi ve becerisine hayran kaldım bu süreç içerisinde hiç sıkıntı çekmedim. Eşi Pelin hanım da aynı yetenekte sanki tam bir aile ortamında bulunuyorsunuz. İş yeri çalışanları da hemşiresi sekreteri hepsi güler yüzlü ve işlerinde de bilgiler ortam temiz ve nezih bir ortam.

2023:12:28 11:34:32
İsa Uyğun

İsa Uyğun

Diş eti sıkıntısı için doktor arayışımı Yener bey ile tanışarak giderdim. Detaylı anlatımı ve ilgisiyle korkmadan tedavi oldum. Diş konusunda en ufak sıkıntımda gideceğim ve arayıp bilgi alabileceğim bir doktorla tanışmak benim için harikaydı. Korkmadan gidebilirsiniz. Her şey için çok teşekkür ederim.

2023:11:04 15:15:34
Hülya Rodoslu

Hülya Rodoslu

Yener beyin hastaya yaklaşımı, nezaketi ve titizliği son derece muhteşem. Bana PRP uygulanarak altı implant yapıldı. Şu an dişlerimi rahatlıkla kullanırken doktoruma müteşekkirim.

2023:12:12 16:40:55
sibel kanatlı

sibel kanatlı

Merhabalar Yener Bey başta olmak üzere klinikte bulunan diğer doktorların hepsi için harika diyebilirim güler yüzleri,ilgileri için çok teşekkür edirim. Diş eti problemi ve implant için gitmiştim iyikide gitmişim

2023:12:12 13:05:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı