Dt. Görkem Dikici, Diş Hekimi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Aydın Dt. Görkem Dikici, Diş Hekimi

Dt. Görkem Dikici, Aydın şehrinde uzun yıllardır hizmet veren deneyimli bir diş hekimidir. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Dt. Görkem Dikici, uzun yıllardır diş hekimliği alanında çalışmaktadır ve Aydın şehrindeki hastalarına uzmanlık alanında hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Dt. Görkem Dikici, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.
  • Fiyatlar, yapılan işlemlere ve tedavilere göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir diş hekimi tarafından hizmet almak.
  • Modern ve hijyenik bir ortamda tedavi olma imkanı.
  • Çeşitli diş tedavileri ve estetik uygulamaların yapılabilmesi.
Dt. Görkem Dikici'nin hizmetlerinden faydalanarak, uzman bir diş hekimi tarafından kaliteli ve güvenilir diş sağlığı hizmetleri alabilirsiniz. Modern teknolojiyi kullanarak yapılan tedaviler ile sağlıklı ve estetik bir gülüşe sahip olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Dt. Görkem Dikici, Diş Hekimi Yorumlar - 1

user162733

Aydın Dt. Görkem Dikici, Diş Hekimi olarak oldukça başarılı bir profesyonel. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. İşinde gerçekten çok titiz ve dikkatli. Kendisine güvenebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
M.İlhan BOZDOĞAN

M.İlhan BOZDOĞAN

Kardeşim önerdi o şekilde , implant tedavisi olmak için gittim. İlkeli, güler yüzlü, işinde başarılı, tertemiz, sorunsuz bir tedavi yaptı. Tam bir hekim , tüccar değil. Tanıdığım için şanslıyım. Çok teşekkür ederim.

2023:08:17 04:20:11
oğuz özkurt

oğuz özkurt

İşinde çok yetkin, deneyimli, hastasını önemseyen ve diş doktoru fobisi yaşatmayan hekim.

2024:01:23 10:05:04
Zeynep Öztürk Eryılmaz

Zeynep Öztürk Eryılmaz

Tavsiye ve sosyal medyadaki olumlu yorumlar üzerine oğlumu götürdüm karşılaması işlem öncesi bilgilendirme yaklaşımı çok güzel şimdiye kadar gittiğimiz en iyi en temiz işinde oldukça başarılı gülergüzlü kesinlikle herkese gözü kapalı tavsiye ederim iyiki varsınız 🙏💐💐

2022:08:02 16:46:17
Duygu Durak

Duygu Durak

5 yaşında oğlumda yer darlığı olduğu için süt dişleri düşmeden arkadan yeni dişler gelmeye başlamıştı.dislerini çektirmek için dis doktoruna randevu aldik ama ilk deneyim olacağı için açıkçası endişeli ve birazda tedirginlik fakat görkem hanımın yaklaşımı ve ilgisi hem beni hem oğlumu çok rahatlattı ve dişlerimiz sorunsuz bir şekilde çekildi.kesinlikle her yaşta dis doktoru önemli olsada cocuklukta bu derece iyi bir doktorla karşılaşmak bence ömür boyu size sunulmuş bir şanstır.emekleri için tekrar kendisine çok teşekkür ederiz.

2022:11:18 06:27:15
Ser Ay

Ser Ay

2023:05:30 20:13:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–18:00
  • Salı 10:00–18:00
  • Çarşamba 10:00–18:00
  • Perşembe 10:00–18:00
  • Cuma 10:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı