Çocuk Diş Hekimi (Pedodontist) Deniz Sönmez

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Çocuk Diş Hekimi Deniz Sönmez - Aydın

Çocuk Diş Hekimi Deniz Sönmez, Aydın şehrinde çocukların diş sağlığı konusunda uzmanlaşmış bir pedodontisttir. Çocukların dişlerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesi ve bakımı konusunda hizmet vermektedir.

Tarihçe

Deniz Sönmez, uzun yıllardır çocuk diş sağlığı alanında çalışmaktadır. Aydın şehrindeki çocuklara kaliteli ve özenli diş sağlığı hizmeti sunmak amacıyla kendi kliniğini açmıştır.

Fiyat Politikası

Çocuk Diş Hekimi Deniz Sönmez, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlandırma politikası, tedavi gereksinimlerine ve süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Çocuklara özel tedavi yöntemleri
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Modern ekipman ve teknoloji kullanımı
  • Çocuk dostu ortam
Çocuk Diş Hekimi Deniz Sönmez'i tercih etmeniz için çocukların rahat ve güvenli bir ortamda diş sağlıklarının korunmasını sağlamak amacıyla özverili bir şekilde çalışmaktayız. Çocuklarınızın gülücüklerini korumak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Çocuk Diş Hekimi (Pedodontist) Deniz Sönmez Yorumlar - 1

user162713

Deniz Sönmez Diş Hekimi, çocukların diş sağlığı konusunda oldukça başarılı bir pedodontist. İletişimi çok iyi ve çocukları rahatlatma konusunda uzman bir hekim. Tedavi sürecinde sabırlı ve anlayışlı yaklaşımıyla çocukların korkularını yenmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca klinik ortamı da çok temiz ve hijyenik. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
Android Neandertal

Android Neandertal

Deniz beye Söke'den kalkıp gittik, fakat çok pişman olduk. 5 yaşında ki oğlumun 1.küçük azı dişini kaybetmesine neden oldu. Kanal tedavisi yapılması gereken dişe sadece dolgu yapıp bizi gönderdi. Dişi 1 ay sonra şişti ve apse yaptı, bugün ise çok önemli olan 1.küçük azı dişini Deniz beyin yanlış tedavisi sonucu çektirmek zorunda kaldık.

2020:04:16 10:07:14
Seval Erdoğan

Seval Erdoğan

3,5 yaşındaki oğlum için gittim Deniz Bey'e o kadar çok memnun kaldık ki 5 dolgu 3 kanal tedavisi gerçekleşti işlem sonrası hiç bir sıkıntı yaşamadık o kadar güler yüzlü bir ekip var ki karşınızda gönül rahatlığıyla gidip çocuğunuzu tedavi ettirebilirsiniz

2021:03:26 10:52:26
Sweet angel

Sweet angel

Sedasyonla kızımız Ece 'nin diş tedavisi yarım saatte gerçekleşti. Deniz Bey'e aydınlatıcı açıklamaları, sabrı ve ilgisi için teşekkür ederiz.Anestezi uzmanına da güzel iletişimi, ilgisi için ayrıca teşekkür ederiz.

2020:08:08 05:27:13
Gönül Büyükdağlı

Gönül Büyükdağlı

Doktor beyin soğukluğundan vede sanki hiçbirşey bilmiyor da işini biz öğreteceğiz tavrından inanılmaz rahatsız oldum .Kızımı uyutmasalardı o an bi kararla çıkıp gidebilirdim oradan . 4 adet dişini çekti kurtarılabilir miydi bilmiyorum çok pişmanım çok . ASLA TAVSİYE ETMİYORUM

2021:11:18 17:28:39
Hilal Budak

Hilal Budak

Deniz beye Kuşadası'ndan gittik, çocuk diş hekimi olarak gerçekten güvenebileceginiz bir doktor , ilgi ve alakası için çok teşekkür ederiz.

2020:06:01 09:05:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi 08:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı