Dt. Koray Kendir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Aydın Dt. Koray Kendir Diş Kliniği

Aydın şehrinde bulunan Dt. Koray Kendir Diş Kliniği, uzun yıllardır hizmet veren köklü bir kuruluştur. Kliniğimiz, genel diş sağlığı hizmetlerinin yanı sıra estetik diş hekimliği, implantoloji, ortodonti ve diğer alanlarda da uzmanlaşmıştır.

Dt. Koray Kendir Diş Kliniği, 1990 yılında kurulmuş olup, deneyimli ve uzman diş hekimleriyle hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan kliniğimiz, her hastasına bireysel ve özenli bir yaklaşım sergilemektedir.

  • Genel diş sağlığı hizmetleri
  • Estetik diş hekimliği
  • İmplantoloji
  • Ortodonti
Dt. Koray Kendir Diş Kliniği, uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla Aydın'da tercih edilen bir diş kliniğidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Dt. Koray Kendir Yorumlar - 1

user162705

Aydın Dt. Koray Kendir Diş Hekimi oldukça profesyonel ve ilgili bir hekimdir. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. Hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Kendisine güvenebilir ve gönül rahatlığıyla tedavinizi yaptırabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
behice zeren

behice zeren

Doğala aşırı derecede yakin olarak yaptığı kaplamaları kendisinin sosyal medya hesaplarından görüp gittim. Öncelikle eksik yapılmış olan kanal tedavimi tamamladı, asla ağrı sızı hissetmedim, eli çok hafif. Ayrıca çok güleryüzlü ve diş konusunda tedavi haricinde de yardimlarini aldım. Çok beyefendi birisi özellikle kaplama yaptıracak herkese Koray bey tarafından yapılan kaplamaları incelemelerini tavsiye ederim.

2023:01:15 13:55:39
Yücel Bacak

Yücel Bacak

2022:03:22 19:17:44
Yusuf Akın

Yusuf Akın

2022:03:22 19:26:25
Ahmet Çalışkan

Ahmet Çalışkan

2022:03:22 19:22:10
Hüseyin GÜNEL

Hüseyin GÜNEL

2022:03:22 19:02:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı