Dr. Ali Ekinci

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Dr. Ali Ekinci - Aydın

Dr. Ali Ekinci, Aydın şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur.

Tarihçe

Dr. Ali Ekinci, 1990 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana Aydın ve çevresindeki hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Dr. Ali Ekinci, her kesime hitap edebilmek için uygun fiyat politikaları benimsemektedir. Sağlık hizmetlerinde kaliteyi ön planda tutarken, müşteri memnuniyetini de göz önünde bulundurmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Acil durumlara hızlı müdahale
Dr. Ali Ekinci, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmayı hedeflemektedir. Hasta odaklı hizmet anlayışı ve acil durumlara hızlı müdahale kapasitesiyle tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Merkez Dr. Ali Ekinci Yorumlar - 1

user162691

Aydın Dr. Ali Ekinci Diş Hekimi oldukça deneyimli ve işini titizlikle yapan bir hekimdir. Tedavi sürecinde hastalarına gerekli bilgilendirmeyi yaparak güven verir ve rahatlatır. Ayrıca modern ekipmanlar kullanarak kaliteli hizmet sunar. Kendisine güvenebileceğiniz bir diş hekimi olduğunu düşünüyorum.Puan : 5

6 Mayıs 2024
delal alagöz koç

delal alagöz koç

4 yıl önce üst çene komple kaplama yaptı,ve 1 yıldan fazla sürdü.Bitirdiğinde rahat kullanamadığımı,hareket ettiğini söylememe rağmen beni geçiştirdi ,alışacağım söyledi.Fakat zamanla herşey daha kötüye gitti ve o sıkıcı git gellli sürece tekrar girmek istemediğim için başka bir hekime gittim,ve bütün üst çene yeniden yapıldı.1 yıl bile kullanamadım.Hem zaman hem para kaybı oldu,ağrılarda cabası…Ve evet çok güler yüzlü ve paragöz değil(bu yüzden de kalabalık oluyor)ama benim ihtiyacım olan sağlam,sağlıklı ve estetik dişlerdi.Çok kişi gitme dediği halde devam etmiştim,hata yapmışım.Evet ucuz iş yapıyor ama güzel yapmıyor ve steril bir ortam yok.

2024:01:14 21:40:48
OmerG

OmerG

2014 yılında iki dişimin ağrısı sebebiyle gittim.Doktor bey bi losyonu dişlerim arasında 10-15 dk bekletmemi söyledikten sonra 10 gün sonra tekrar gel diyordu bu belki 3-4 tekrar ile devam etti.Çok sıkıcı geliyor tedavi için sabrediyordum. Bir gün doktor beye sorduğumda hemen dolgu ya da tedavi yaparsa işlemin bataklık üzerine bina yapmaya benzeyeceğini söyledi. 2 ay sonunda çürük olan diğer dişlerimle birlikte tedaviyi tamamladı.9 senedir de dişçi yüzü görmedim. 🧿 Ben böyle işini iyi yapan bir diş hekimi daha görmedim 👏

2023:12:10 19:02:06
Garfield Kız

Garfield Kız

Ben bu kadar kötü bir işletme görmedim. Merdiven altı iş yapılıyor. Sadece oylayip sizi geri gönderiyor. 2 yıldır tel tedavisine devam ediyordum. Kendi alanı olmamasına rağmen yapabileceğini söyledi.Ama hiç bir ilerleme yok. Gittiğim bütün doktorlar ismini verdiğim de oflamaya başlıyor. Bu şekilde çok hasta geliyor ondan diyor. Başka bir yerde tedavime yeni baştan başlamak zorunda kaldım. Sakın gitmeyin çok pişman olursunuz.

2023:11:01 10:16:15
Ezgi Güvenç

Ezgi Güvenç

2 gün önce 20 lik dişimin çekimi için gittim 2 dakikada çekti aldı hiç hissetmedim bile gerçekten eli çok hafif doktor beyin. Sonrasında ağrırsa soğuk kompres yap ve ağrı kesici iç demişti ama ona bile ihtiyaç duymadım sonrasında hiç ağrımadı gerçekten. Ağrı kesici de içmedim aynı şekilde ki ben ağrı eşiği çok düşük biriyim en ufak bir ağrıda ağrı kesici kullanırım gerek bile duymadım. Gerçekten minnettarım. Boşuna yıllarca korkup beklemişim. Yıllarca çektiğim ağrılar iltihaplar da cabası. Doktor beye tekrar tekrar teşekkür ederim.

2023:03:29 07:42:50
Abdullah Yıldırım

Abdullah Yıldırım

İşini severek yapıyor.Bu yüzden çok başarılı olduğunu düşünüyorum.Para kendisi için herzaman ikinci planda.Güler yüzlü ,hoş görülü, dürüst.

2023:06:14 02:13:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı