Dt. Tuğba Aslan, Diş Hekimi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Diş Hekimi Tuğba Aslan - Aydın

Dt. Tuğba Aslan, Aydın şehrinde hizmet veren deneyimli bir diş hekimidir. 10 yılı aşkın süredir sektörde hizmet veren Dr. Aslan, genel diş sağlığı, estetik diş hekimliği, implantoloji ve çocuk diş hekimliği alanlarında uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Dr. Tuğba Aslan, 2008 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuş ve o günden beri Aydın'da kendi muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücreti: 100 TL
  • Diş beyazlatma: 500 TL
  • Implant uygulaması: 2000 TL

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Modern ve hijyenik bir ortam
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Diş Hekimi Tuğba Aslan'ı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ekibi ve modern ekipmanlarıyla size en iyi hizmeti sunmaya hazırız. Siz de sağlıklı ve güzel bir gülüşe sahip olmak istiyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Dt. Tuğba Aslan, Diş Hekimi Yorumlar - 1

user162679

Dt. Tuğba Aslan, diş hekimi olarak oldukça başarılı bir profesyonel. Tedavi sürecinde hastalarına detaylı bilgi vererek güven veriyor ve rahatlatıyor. İşini titizlikle yapan ve hastalarının memnuniyetini ön planda tutan bir diş hekimi. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
Zaher Hamo

Zaher Hamo

İlk defa kanal tedavisi yaptırdım.Korkarak gittim kliniğe ama Tuğba abla beni rahatlattı tedaviyi anlattı. Tedavim çok güzel geçti sonrasinda da ağrım falan olmadı. Çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor ben çok sevdim. Diğer tedavilerini de yapacak. Korkumu yenmemi sağladı ne kadar teşekkür etsem az Tuğba ablaya

2023:10:30 14:25:08
Cihan CS

Cihan CS

Ortodonti tedavisi ve tedavi sonrasinda dis temizligi yaptırdım.. İlk gün konuştuğumuz gibi planlanan aşamalarla ve planlanan tarihte tedavim istediğim şekilde sonuçlandı. Randevularım düzenli olarak sms ve uygulama uzerinden hatırlatıldı ve kontrollerim yapıldı. İlgi alaka ve emeklerinden dolayi Tugba hocama teşekkür ederim.. 🙏

2023:12:20 13:04:31
Engin Bakar

Engin Bakar

Diş çekimi, kanal tedavisi ve kaplama yaptırdım. İşlem sırasında hiçbir ağrı hissetmedim. Tuğba hocam gayet ilgili ve güler yüzlü bir hekim. İşlem sırasında da gerekli bilgilendirmeyi yaptı.Memnun kaldım, tavsiye ederim kesinlikle :)

2023:09:08 13:27:34
Ahmet nuri Öksüzoglu

Ahmet nuri Öksüzoglu

Arkadaşımın tavsiyesiyle Tuğba hocama gittim. İyi ki de gitmişim diyorum. İşinde gerçekten profesyonel bir hekim. Diş beyazlatma ve dolgu işlemlerimi yaptırdım. Tedavileri açıklayarak yaptı. Tedavi sırasında ve sonrasındaki süreçte de gayet ilgiliydi. Oldukça da sıcakkanlı bir hekim. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum :)

2023:07:11 13:26:17
Omer Guven

Omer Guven

Tuğba hanıma 5 tane implant ve 28 tane porselen kaplama yaptırdım. Genç bir hekim olmasına rağmen işinde gayet tecrübeli ve bilgili bir hekim. Hastalarına karşı güler yüzlü ve ilgili. Klinik ortamı temiz ve düzenli. Son derece memnun kaldım. Herkese tavsiye edebileceğim bir hekim. Emeğine sağlık

2023:06:15 14:38:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–18:30
  • Salı 10:00–18:30
  • Çarşamba 10:00–18:30
  • Perşembe 10:00–18:30
  • Cuma 10:00–18:30
  • Cumartesi 10:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı