Optimum Dental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Optimum Dental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Aydın

Optimum Dental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Aydın şehrinde hizmet veren köklü bir diş sağlığı merkezidir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan merkezimiz, modern teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Optimum Dental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2000 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana binlerce hastaya hizmet veren merkezimiz, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Merkezimizde fiyatlar, hastaların ihtiyaçlarına ve tedavi planlarına göre belirlenmektedir. Hasta memnuniyetini ön planda tutan bir yaklaşımla, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş dijital teknoloji kullanımı
  • Çeşitli diş tedavileri seçenekleri
Optimum Dental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, hastalarına güvenilir, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunarak diş sağlığı konusunda tercih edilmesi gereken bir merkezdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Optimum Dental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yorumlar - 1

user162651

Aydın Optimum Dental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çok memnun kaldım. Diş hekimi oldukça ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Merkezin temizliği ve hijyenine de ayrıca dikkat etmeleri beni çok memnun etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
Can

Can

Arkadaşlar sağlık personeliyim sendika anlaşması gereği tercih ettim ama muhasebede bulunan Fatma hanım çok saygısız müşteri memnuniyeti bulunmayan asabi hitabeti ile alakası sorunları mevcut olan çalışan bi hanımefendi sorumluların gerekli uyarıları ve gerekli eğitimlerini sağlanması gerekiyor.

2023:08:29 10:04:56
Hasan Hüseyin Saruhanoğlu

Hasan Hüseyin Saruhanoğlu

iki yılı aşkın süredir tanıştığımız bir klinik ; Güler yüzlü ve çözüm odaklı , profesyonel personelleri bulunmakta . Ailecek Semanur Hocamıza emanetiz ; sabrı, bilgisi , tecrübesi ve can yakmayan iğnesiyle , fobilerinizi size unutturuyor.Uzun zamandır , soğuk yiyecekler ve meyvelerin tadını unutmuştum ; diş problemleri dolaylı yoldan sindirim ve sinir sisteminize de etki ediyor ; şuan 10 yıldır süren rahatsızlığımdan kurtulmuş durumdayım- şükür , çok teşekkürler 🖐️Sayg.

2023:08:18 18:30:10
Ayça Açıkgöz

Ayça Açıkgöz

Ablalarimi çok sevdim çok ilgili hepside güler yüzlü işleri hep rast gider umarım ilk defa gittim ve gerçekten çok memnun kaldım🥰

2023:12:07 15:12:25
Zehra Durmaz

Zehra Durmaz

İmplant korkumu yendiğim klinik, Murat bey'in eli gerçekten çok hafif, tahmin ettiğimden çok daha rahat ve kolay oldu,üç ay sonra Tuğçe hanım protez dişimi yaptı çok memnunum. Öncelikle Murat bey'e, Tuğçe hanım'a ve optimum ailesine teşekkür ediyorum. İmplant yaptırmak isteyen gönül rahatlığıyla yaptırabilir.

2023:05:17 19:52:45
Hande Karacam

Hande Karacam

Gerek profesyonel kadrosu gerek güler yüzlü personelleri ile Aydına yakışır klinik! Hepsinden önemlisi sterilizasyon konusunda çok hassaslar. İstanbul’da ikamet ediyorum, çok fazla sayıda klinik tecrübe ettim.2 gün önce gömülü 20’lik dişimi çektirdim. Murat Beyin eli çok hafif ve yaptığı her işlemi sabırla tek tek açıkladı. Olası paniği ve hastadan gelebilecek ani bir hareketi de önlemek adına tane tane açıklayarak tüm süreci paylaştı. Gerçekten kendisine çok teşekkür ederim. Uygulamamı söylediği buz kompresi ile de yüzüm çok az denecek kadar şişti. Geçtiğimiz yaz ise dolgu işlemlerimi ve muayenemi Semanur Hanım yapmıştı. Ona da buradan tekrar teşekkür ediyorum!

2022:12:15 13:19:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı