Diş Hekimi Mehmet ALTINBAŞAK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Diş Hekimi Mehmet ALTINBAŞAK - Aydın

Diş Hekimi Mehmet ALTINBAŞAK, Aydın şehrinde hizmet veren deneyimli bir diş hekimidir. 20 yılı aşkın tecrübesi ile hastalarına kaliteli ve güvenilir diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Mehmet ALTINBAŞAK, 2000 yılında mezun olduktan sonra mesleğine başlamıştır. Kendini sürekli geliştiren ve yenilikleri takip eden bir hekim olarak, Aydın'da saygın bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Diş Hekimi Mehmet ALTINBAŞAK, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerin fiyatları tedavi yöntemine ve gereksinimlere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir diş hekimi
  • Modern ve hijyenik bir çalışma ortamı
  • Çeşitli diş tedavi seçenekleri
  • Hasta memnuniyetine önem veren yaklaşım
Diş Hekimi Mehmet ALTINBAŞAK'ı tercih etmeniz durumunda, uzman bir hekimden kaliteli hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz. Hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımı ve deneyimli ekibi ile diş sağlığınızı güvenle emanet edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Diş Hekimi Mehmet ALTINBAŞAK Yorumlar - 1

user162643

Aydın Diş Hekimi Mehmet ALTINBAŞAK gerçekten çok başarılı bir diş hekimi. Tedavi sürecimde çok ilgili ve profesyonel davrandı. Ayrıca işini titizlikle yapan bir hekim olduğunu da gözlemledim. Kendisine güvenebilirsiniz.

6 Mayıs 2024
Hasan Enes Keleş

Hasan Enes Keleş

Mehmet hocam çok ilgili ve bilgilendirici, alanında yetkin bir diş hekimi. Tüm aşamalarda yardımcı olan uzman ekibiyle Aydın'da gittiğim en iyi klinik diyebilirim. Kendim de bir hekim adayı olarak örnek aldığım birisi aynı zamanda, tüm emeklerinden dolayı teşekkür ederim 🙂

2023:05:18 12:02:28
Ramazan karataş

Ramazan karataş

25 yaşında ilk defa bir diş hekimine çekinerek gittim. Mehmet bey o kadar ilgili ki yapılacak bütün işlemleri, ince detaylarına kadar anlatarak sizin için en iyi olanı seçmenize yardımcı oluyor. Genel olarak diğer çalışanlarda çok sıcak kanlı ve güler yüzlü bir ekip. Benim işlemlerim çürük, dolgu belki implant hepsi bittiğinde sonucu tekrar buradan paylaşacağım.

2022:02:23 09:01:55
Mürsel Babacan

Mürsel Babacan

Mehmet Bey çok saygın ve iyi bir hekim uzun zamandır aradığımız aile hekimimiz oldu . Mehmet Bey ve asistanları her konuda çok ilgili ve nazikler her aşamadan bilgilendirmeye çalışıyorlar mutlaka gitmeniz gereken bir hekim olduğunu buradan da belirtmek istiyorum

2023:01:05 07:29:17
Tuna Ölger

Tuna Ölger

“Diş Hekimine gitmekten korkuyorum” diyerek yıllar yılı hiçbir doktorun kapısını çalamadım. Geçen yıl Ocak ayında dayanılmaz ağrılar nedeniyle Mehmet Beyin kapısını çalmam gerekti. Benim için son noktaydı.Bu gereklilik, ilk andan itibaren bir güvene dönüştü ve yaklaşık beş ay sürdü. Ağzımda onlarca problem bekliyordu ancak ben handikaplı bir hastaydım. Süreç içerisinde onlarca problemi Mehmet Beyin karşısına çıkardım. Büyük bir özenle hepsini tek tek çözdü. En büyük şey ise benim ve eşimin travmalarını aşmamızdı.Eşimin de “korku” anlamında benden aşağı kalır yanı yok. Benim güvenim onu da Mehmet Beyle buluşturdu. Sonuç ise eşim ve benim adıma mükemmel.Bizim için mükemmelliğin tanımı şu: Bir insanın yaptığı işte gösterdiği özenin ne demek olduğunu kendisinde gördük. Bu bizim için büyük bir kıstas. Mehmet Bey ise, ayrıntılara hükmeden bir hekim.Özellikle belirtmek istediğim bir durum var. Dişetlerim dişlerimi kavrama konusunda çok sıkıntılıydı. Seri bir şekilde dişlerimi kaybetme riski ile karşı karşıyaydım. Ağzımın; sal altı, sol altı, sol üstü ve sol altı olarak dört bölgeye ayırdık. Her bir bölgede yapılan işlem en az iki saat sürüyordu. En uzunu yaklaşık üç saat sürmüştü ve ben "dişçi koltuğu"nda ağzı açık uyuyakalmıştım bir keresinde.Bugün eşimin implantıyla ilgili kontrole gittik. Yine kendisi kılı kırk yardı. Sonrasında benim dişetlerimi de kontrol etti. Kendisinden büyük bir maşallah aldım. Keyfim hala yerinde.Güven böyle birşey. Başlar ama bitmez.Biz şöyle düşünüyoruz: Mehmet Bey, işine her zaman açtır; paraya karnı toktur.Biz şöyle düşünüyoruz: Mehmet Bey, çok iyi bir dişhekimi ve iyi bir psikologtur.İyi ki yollarımız kesişti. İyi ki.

2020:02:18 21:06:27
Onur OKTAY

Onur OKTAY

Mehmet bey Harika bir insan ve işini çok iyi yapan bir doktor. Çok ilgili ve güler yüzlü. Kısa sürede tüm tedavilerimi ağrısız sıkıntısız olarak tamamladı Diş doktoru arayanlara rahatlıkla tavsiye ederim pişman olmazsınız.

2018:04:12 08:23:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı