Dr. Önder Gürsoy

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Dr. Önder Gürsoy - Aydın

Dr. Önder Gürsoy, Aydın şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. Özellikle dermatoloji alanında uzmanlaşmış olan bu kuruluş, cilt sağlığıyla ilgili birçok hizmeti müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Önder Gürsoy, 1990 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana Aydın ve çevresindeki müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Deneyimli ve uzman kadrosuyla güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Cilt muayenesi: 150 TL
  • Lazer epilasyon: 300 TL / seans
  • Cilt bakımı: 200 TL

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Gelişmiş teknolojik ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
Dr. Önder Gürsoy'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla cilt sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir kuruluştur. Ayrıca geniş hizmet yelpazesi sayesinde ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Dr. Önder Gürsoy Yorumlar - 1

user162633

Aydın Dr. Önder Gürsoy Diş Hekimi oldukça profesyonel ve güler yüzlü bir hekimdir. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. Ellerinde kendimi güvende hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Mayıs 2024
Can Ozturk

Can Ozturk

Yurt dışından tatile geldiğimde kendisine muayene oldum. Önerdiği tedaviden, ilgisi ve tecrübesinden son derece memnun kaldım. İyi bir diş hekimine ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

2023:11:15 10:18:14
Fatma Önder

Fatma Önder

Yorumlara bakarak seçtiğim, rastgele denk gelip iyi ki dediğim bi doktordur Önder bey. İşini severek yapan, hiç sıkılmadan 1 saatten fazla uğraşan, bilgi vererek her işlemi anlatarak maddiyatı yüksek diye değil hastaya en uygun tedaviyi sunan bi doktordur benim kanaatimde.Beraber çalıştıkları Sevgi hanımı da es geçemem. Tüm işlemlerde desteğini, ilgisini ve sabrını esirgemedi benden. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum ona..İyiki tanıdım diyorum onları. Çünkü yaptığı her işlemden çok memnunum. Her şeyi para olarak görmeyen, saygılı ve korkuyu en aza indirgeyecek motivasyonu sağlayan bi doktor arıyorsanız eğer ; kesinlikle tercih etmelisiniz..Ben gerçekten bana verdikleri gülüşten çok ama çok mutluyum. Gönül rahatlığıyla gidin..

2020:10:27 06:52:41
Aleyna Özer

Aleyna Özer

Güleryüzlü ve işinde çok iyi bir hekim. Kliniğin hijyen olması ayrıca tercih sebebimdir. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum 👍🏻

2020:05:28 15:25:27
Adnan Demir

Adnan Demir

Önder hocam gayet kibar ve sıcakkanlı, tedavi yöntemleri modern ve profesyonel. Çevremde ki dostlarımın hepsine gönül rahatlığıyla önerebilirim.

2022:05:18 18:40:12
Gul Ozturk

Gul Ozturk

Üst düzey hijyen ve başarılı hekimliğinden dolayı çok teşekkür ederim.ozellikle tavsiye ederim.

2020:06:15 10:01:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı