Diş hekimi ALMILA SELVET AKAT-Aydın Diş Doktoru-İmlant-Kanal Tedavisi-Ortodonti-Protez Diş-Zirkonyum Kaplama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

Aydın Diş Hekimi ALMILA SELVET AKAT

Diş hekimi ALMILA SELVET AKAT, Aydın şehrinde hizmet veren uzman bir diş hekimidir. İmplant, kanal tedavisi, ortodonti, protez diş ve zirkonyum kaplama gibi birçok farklı alanda hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

ALMILA SELVET AKAT, uzun yıllardır diş hekimliği alanında deneyim sahibi bir ekiptir. Aydın şehrindeki hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • ALMILA SELVET AKAT, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Hizmetlerin fiyatları, yapılan işleme ve hastanın ihtiyacına göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir ekip tarafından hizmet sunulmaktadır.
  • Modern teknoloji ve ekipmanlar kullanılarak tedavi yöntemleri uygulanmaktadır.
  • Hasta odaklı bir yaklaşımla, hastaların ihtiyaçları ve beklentileri ön planda tutulmaktadır.
ALMILA SELVET AKAT, uzman ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla Aydın'da tercih edilen bir diş hekimidir. Sağlıklı ve güzel bir gülüş için siz de ALMILA SELVET AKAT'a başvurabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Diş hekimi ALMILA SELVET AKAT-Aydın Diş Doktoru-İmlant-Kanal Tedavisi-Ortodonti-Protez Diş-Zirkonyum Kaplama Yorumlar - 1

user162627

Aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Almila Hanım çok ilgili ve profesyonel bir diş hekimi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Sonuçtan da çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Puan : 5

6 Mayıs 2024
Eda Akdag

Eda Akdag

Kısa süre önce gittim beyazlatma işlemi yaptırdım sonuçtan çok memnun kaldım ilgili ve güler yüzlü birisi ailemizin tek hekimi 😇

2023:09:23 12:39:08
Fatih Aksehirli

Fatih Aksehirli

Dolgu yaptırmıştım çok memnun kaldım işçiliğinden ve güler yüzlülüğünden herkese tavsiye ederim aile hekimimiz 😇😇

2023:09:23 16:25:17
Ender AKMAN

Ender AKMAN

Güler yüzlü bir karşılaşma, ne yapılması gerektiğini anlatan ve tedavinin her aşamasında bilgilendiren bir hekim, sonuç mükemmel

2023:09:10 08:51:50
Erkan Altıparmak

Erkan Altıparmak

Kanal tedavisini yarım yaptı. Hiç film çekmeden kanal tedavisi yapıyor. Kanalı tam sonuna kadar yapmadığı için 3 katı para harcamama rağmen dişi kurtaramadık. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Daha önce İncirliova da muayenehanesi vardı. Şimdi Aydın da açmış.

2022:11:18 14:11:22
Murat Özyaşın

Murat Özyaşın

Güler yüzüyle bilgilendirerek ilgilenmesi ve saglığına kavuşturduğu dişime uyguladığı tedavi için çok teşekkür ediyorum, kesinlikle tavsiye ederim.

2022:08:19 12:52:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı