Ceramic Pro

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Aydın Ceramic Pro: Otomobil Koruma ve Bakım Merkezi

Ceramic Pro, Aydın şehrinde bulunan bir otomobil koruma ve bakım merkezidir. 2010 yılında kurulan işletme, araçların dış yüzeylerini çizilmelere, lekelere ve diğer dış etkenlere karşı korumak amacıyla özel olarak formüle edilmiş seramik kaplama hizmeti sunmaktadır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ceramic Pro, araç sahiplerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Hizmetlerin fiyatları aracın boyutuna ve ihtiyacına göre değişiklik gösterebilmektedir.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Yüksek kaliteli seramik kaplama ürünleri
  • Uygulama sonrası garanti imkanı
  • Çeşitli paket seçenekleri
Ceramic Pro, araçlarını uzun ömürlü bir koruma ile ödüllendirmek isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Profesyonel ekibi ve yüksek kaliteli ürünleri ile araçlarınızı güvenle teslim edebilir ve uzun süreli koruma sağlayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Merkez Ceramic Pro Yorumlar - 1

user162241

Aydın Ceramic Pro Oto Yıkama gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Arabamı ilk defa buraya getirdim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Hem iç hem dış temizliği çok titizlikle yapıldı ve aracım adeta yeni gibi parladı. Personelin ilgisi de oldukça güzeldi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

5 Mayıs 2024
Tunahan Basol

Tunahan Basol

Kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum. Ne çöpler atılıyor ne iç temizliği yapılıyor ne de bagaj temizleniyor. İlgi ve alaka sıfır. Geçen bıraktığımda göğüslüğün tozu alınmamıştı, bu sefer de bagaja dokunulmamış. Evime yakın olduğu için gidiyordum, bir daha da gitmem.

2023:10:22 14:16:11
Adil Erdem

Adil Erdem

aydının eski ve kaliteli yıkamacılarından arabanızı gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz ama bence kendilerini biraz daha geliştirebilirler kimsenin yapmadığını yapmaları lazım sıradan ucuz oto yıkamalarla aynı hizmeti vermemeleri lazım ücretsiz vale vs gibi hizmetleride olsa tadından yenmez çalışanları ve hizmetleriye 10 numara bir mekan allah iş bolluğu versin

2019:01:28 00:04:54
B ILGIN

B ILGIN

Fiyat bi tık pahali araç yikama 200 tl. Ama hizmetten memnun kaldim

2023:07:08 21:41:14
sibel akbey

sibel akbey

Rezalet bir işletme.Gitmeyi düşünen varsa kesinlikle düşünmesin.Evim yakın diye arabamı götürüyordum ama her seferinde bir şey çıkarıyorlar.Çöpler atılmıyor,söylememe rağmen bagaj asla temizlenmiyor,camlar kurulanmıyor ve asla vaktinde teslim edilmiyor.Üstelik de pahalı.

2022:12:09 15:21:58
Ömer Burak SAYIN

Ömer Burak SAYIN

Gitmeyi düşünen var ise gitmesin verdiğiniz ücreti hak etmeyen bi işletme aracınızın her hangi bir yerine onlardan kaynaklı bi hata kusur olduğu taktirdi kabul etmeyip araç sahibini art niyetli diyip suçu atıyorlar ⬇️👇 20-30 daha verip esnaf olan işletmelere gidin.

2022:06:19 14:25:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı