Pilot Garage Aydın Oto Ekspertiz – Aydın Oto Ekspertiz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Pilot Garage Aydın Oto Ekspertiz - Aydın Oto Ekspertiz

Pilot Garage Aydın Oto Ekspertiz, Aydın şehrinde bulunan bir oto ekspertiz merkezidir. Müşterilerine araçlarının detaylı bir şekilde incelenmesi ve raporlanması hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Pilot Garage Aydın Oto Ekspertiz, 2010 yılında kurulmuştur. Uzman kadrosu ve modern ekipmanları ile kısa sürede bölgenin önde gelen oto ekspertiz merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Pilot Garage Aydın Oto Ekspertiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlar aracın marka, model ve ekspertiz hizmeti detaylarına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman ekspertiz kadrosu
  • Modern ekipmanlar ve teknolojik cihazlarla donatılmış merkez
  • Hızlı ve detaylı ekspertiz raporu
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Pilot Garage Aydın Oto Ekspertiz'i tercih etmeniz için aracınızın güvenliği ve sağlığı bizim için önemlidir. Uzman ekibimiz ve kaliteli hizmet anlayışımızla aracınızın detaylı bir şekilde incelenmesini sağlayarak güvenle kullanmanızı sağlarız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez Pilot Garage Aydın Oto Ekspertiz – Aydın Oto Ekspertiz Yorumlar - 1

user162081

Aydın Pilot Garage'dan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Oto ekspertiz ve oto tamir konusunda gerçekten profesyonel bir ekipleri var. Aracımın sorunlarını hızlı bir şekilde çözüp, güvenli bir şekilde teslim ettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Mayıs 2024
Necat Kaçar

Necat Kaçar

Güvenle aracımızın işlemlerini yaptırdım.Nezih bir işletme ve deneyimli personeller.Tavsiyemdir.🙏👌👍

2023:09:22 17:26:37
Yunus Ayhan

Yunus Ayhan

Güler yüzlü sahipleri ve çalışanları var.cay ve kahve ikram ediyorlar. İletişim leri çok kuvvetli. Güvenilir bir marka expertiz ve sahipleri çok sıcakkanlı.

2021:08:12 15:41:29
Murat Kutahya

Murat Kutahya

Fiyata göre hizmet hiç yok,en full paket satın aldık amortisör kontrolü dahi yapılmadı,ortalama bir usta baksa daha iyi o kadarını söyleyeyim(Merhaba sayın yetkili,kibar cevabınıza teşekkür ederim.Yavuz faruk özdemir adına c180 mercedes için gelmiştik.kimsenin işletmesini durduk yere kötüleyecek insanlar değiliz.tarafınıza da serzenişte bulunduk zaten kayıtlarınızı kontrol ederseniz kontrollerin yapılmadığını ve 475 tl ücret ödediğimizi görürsünüz.markanıza güvenerek geldiğimiz işletmenizde umduğumuzu bulamadık.Kontrolleri yaptığınızda hakkımızı teslim edeceğinizden eminim.saygılarımla.)İşinizi kolaylaştırmak adına 14.06.2021 sabah saatlerini inceleyebilirsiniz.*************İki yıl sonra cevabınızı gördüm,geçen ay aldığımız aracı sattık ve ön tampon altındaki tüm plastiklerin kırık olduğunu gördük başka bir ekspertize araba lifte kalkar kalkmaz görülecek birşeyi bile görmemişsiniz. Bir kez daha söylüyorum gözümüzden kaçtı bugünlük böyleydi deseniz anlarım birde full paket diye arkadaşlarınızın sattığı paketi standart paket diye anlatmanız…hayırlı işleriniz olsun ben memnun kalmadım tavsiyede etmiyorum.

2023:08:15 22:24:40
Kuşadası Conny

Kuşadası Conny

Başta deneyimim olmadığı için hasar ödemesinin duraklamasından sigorta mı,ekspertiz mi sorumlu bilemedim.Sigortanın ödemeyi geciktirici davrandığını daha sonra öğrendim.(onay vermeyerek)Güvenilir, düzgün çalışıyorlar.Teşekkürler

2023:01:29 10:42:04
Sinan Caner

Sinan Caner

İş yeri sahipleri gerçekten guler yüzlü ve ilgililer şehir dışından gelip araç Expertizimizi yaptırdık gerçekten mutlu ayrıldık herkes bukdar güler yüzlü olsa keşke….

2023:05:17 08:23:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–16:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı