Mekatronik Motorlu Araçlar Ltd.Şti. Bosch Car Service/ Mazda Yetkili Servis

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Aydın Mekatronik Motorlu Araçlar Ltd.Şti. Bosch Car Service/ Mazda Yetkili Servis

1998 yılında kurulan Aydın Mekatronik Motorlu Araçlar Ltd.Şti., Bosch Car Service ve Mazda Yetkili Servis olarak hizmet vermektedir. İşletmemiz, otomobil sahiplerine geniş bir yelpazede hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Aydın Mekatronik Motorlu Araçlar Ltd.Şti., kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Uzman kadromuz ve kaliteli ekipmanlarımız ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, müşterilerimize uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlarımızı müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak belirlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Bosch Car Service ve Mazda Yetkili Servis olarak hizmet verme
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ekipmanlar ve yedek parçalar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
İşletmemizi tercih etmeniz durumunda aracınızın bakımı ve onarımı konusunda profesyonel bir hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz ile her zaman en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Mekatronik Motorlu Araçlar Ltd.Şti. Bosch Car Service/ Mazda Yetkili Servis Yorumlar - 1

user162077

Aydın Mekatronik Motorlu Araçlar Ltd.Şti. Bosch Car Service/ Mazda Yetkili Servis Oto Tamir hizmetinden çok memnun kaldım. Personelin ilgisi ve hızlı çözüm odaklı çalışmaları beni çok etkiledi. Aracımı teslim aldığımda sorunsuz bir şekilde çalıştığını görmek beni çok mutlu etti. Kesinlikle tavsiye ederim. Puan : 5

5 Mayıs 2024
Emrah SARI

Emrah SARI

Güler yüzlü ve güvenli hizmet... Aracınızı güvenle teslim edin siz keyfinize bakın, kendi aracı gibi alıp bakımını yapıp size teslim ediyorlar. Gülay Hanım'a özellikle teşekkür ediyorum en az sizin kadar sizin arabanızı benimsiyor. Tabiki diğer arkadaşlarda öyle...

2023:12:23 08:11:55
Ali Turanlı

Ali Turanlı

Deneyimli ve güler yüzlü ekip ilgi alaka süper özellikle Gülay hanımın kendi aracıyla ilgilenir gibi ilgileniyor olması muhteşem. Teknik ekip işini temiz yapan güzel insanlar tavsiye ederim

2023:12:27 15:30:07
Mehmet Eraslan

Mehmet Eraslan

Teknik bir problemden dolayı aracım için destek almış olduğum teknik servis. Öncelikle gülay hanıma çok teşekkür ediyorum ilgisi ve alakasından dolayı, bununla beraber ekip arkadaşlarının da aracım için göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Sorunsuz ve problemsiz bir şekilde anbean bilgilendirerek servis işlemlerim gerçekleştirildi.

2023:11:24 13:49:42
dinçer karaman

dinçer karaman

2 saatlik iş için 3 gün fiyat bekledim ama cevap alamadım , yetkili serviste çözdüm işimi tavsiye etmiyorum aydın bölgesi için .

2024:01:20 19:23:28
Batuhan Emir

Batuhan Emir

Bu serviste amcamın arabasının bakımını yaptırdık geçen sene Almanya'dan geldiğinde. Bakım yapıldıktan 1- 1,5 ay sonra Mazda uygulamasını kontrol ettiğimizde yapılan bakım sisteme işlenmemişti.Defalarca aradık. 1-2 hafta geçmesine rağmen, sisteme işlemediler. En son Mazda Türkiye'yi aradık ve onlar sisteme işlediler veya işlettiler.Bu sene amcam yine bu servise aynı aracını bakıma götürdü geldiğinde. Bakımın üzerinden 2 veya 3 hafta geçti. Yine sisteme işlenmemiş yapılan bakım. Az önce aradım, Gülay isimli bir arkadaş iliglendi. Kendisi gayet kibardı ve yardımcı olacağını söyledi. Umarım dediği gibi olur. Fakat her ne olursa olsun, diğer araçlarımızda hatta motosikletlerimizde bile servise girdikten 1 gün sonra servis kaydı işlenmiş oluyor. Servis bu konuda biraz sorumluluktan uzak davranıyor.Düzenleme: Gülay isimli arkadaşın ilgilenmesiyle sorun hızlı bir şekilde sonuçlandırıldı. Yine de servisin bu tarz işlemleri, müşteriden herhangi bir dönüş olmaksızın, yapması gerekiyor. Teşekkürler.

2023:11:14 12:10:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:15
  • Salı 09:00–18:15
  • Çarşamba 09:00–18:15
  • Perşembe 09:00–18:15
  • Cuma 09:00–18:15
  • Cumartesi 09:00–15:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı