ATAY OTO fiat özel servis

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Aydın ATAY OTO Fiat Özel Servis

ATAY OTO, Aydın şehrinde bulunan bir Fiat özel servisidir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

ATAY OTO, kurulduğu günden bu yana Fiat marka araçların bakım, onarım ve servis hizmetlerini başarıyla yürütmektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • ATAY OTO, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktadır.
  • Fiyatlar, yapılan işlemlere ve kullanılan yedek parçalara göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli teknisyenler
  • Orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
ATAY OTO, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla Aydın'da tercih edilen bir özel servis olmaktadır. Müşterilerine güvenilir ve uygun fiyatlı hizmet sunarak araçlarının bakımını ve onarımını güvenle yaptırabilirler.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Merkez ATAY OTO fiat özel servis Yorumlar - 1

user162053

Aydın ATAY OTO Fiat özel servisinden çok memnun kaldım. Aracımın bakımını ve tamirini hızlı bir şekilde yaptılar ve işçilikleri de oldukça kaliteliydi. Personel de son derece ilgili ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Mayıs 2024
Süleyman Cakir

Süleyman Cakir

Gönül rahatlıyla gidebilirsiniz ben aracımı egea yeni aldığımdan bir ustaya göstermek istedim ve usta arabaya doktor gibi bakıyor ve defter tutuyor.

2024:01:23 09:12:38
Deniz Çakmak

Deniz Çakmak

Fiat egea 2017 model arabamda turbo arızası veriyordur 2 tamirciye götürdüm sorunu çözemediler turbo değişimi dediler yorumlardan Necati ustayı buldum arızalı parçayı bulup sorunu cözdü 50 bin TL den kurtardı bizi. işinin uzmanı gönül rahatlığıyla gelebileceğiniz yer onnumra bir işçilik💯💯

2024:01:12 09:54:53
Volkan A

Volkan A

Necati ustaya ilgisinden dolayı teşekkür ederim bizzat test ederek arızayı doğru tesbit ederek samimi bir şekilde yardımcı oldu ayrıca çalışanlarıda çok samimi ve ilgiliydi onlarada teşekkür ederim fiyat konusunda da yardımcı oldular

2024:01:14 08:16:06
Serdar San

Serdar San

Randevusuz götürmeme rağmen güler yüzle karşılandım kalfa ve usta nokta atışı arızayı tespit ettiler maliyet konusunda açık olarak bilgilendirildim ustanın daha önce Fiat servis konusunda geçmişi olduğunu öğrendim Ankara dan gelmeme rağmen sürekli müşterisiymişim gibi muamele gördüm ve en önemlisi arızanın giderilmesinden sonra motorun özel solüsyon ile temizlendiğini tespit ettim ki bu işini severek yaptığını gösteriyor bundan sonra Aydın a geldiğimde uğrayacağım yardım alacağım bir yer. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz sırtınız yere gelmesin bol kazançlarınız olsun teşekkürler Necati usta ve kalfası

2023:07:22 13:22:56
Cumhur Yıldırım

Cumhur Yıldırım

İlgili uzman ekip. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.Necati Ustaya ilgi alakasindan dolayı teşekkür ederim.

2024:01:25 11:12:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–21:00
  • Salı 08:30–21:00
  • Çarşamba 08:30–21:00
  • Perşembe 08:30–21:00
  • Cuma 08:30–21:00
  • Cumartesi 08:30–21:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı