Dali Coffee Co.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Dali Coffee Co. Aydın

Dali Coffee Co., Aydın şehrinde yer alan bir kahve dükkanıdır. 2015 yılında açılan işletme, misafirlerine yüksek kaliteli kahve çeşitleri sunmaktadır. Ayrıca, lezzetli atıştırmalıklar ve tatlılar da menülerinde yer almaktadır.

Tarihçe

Dali Coffee Co., kahve tutkunları için bir buluşma noktası olmayı hedefleyen genç girişimciler tarafından kurulmuştur. İşletme, açıldığı günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerini ağırlamaktadır.

Fiyat Politikası

Dali Coffee Co., uygun fiyatlarla kaliteli kahve sunmayı amaçlamaktadır. Menüdeki ürünlerin fiyatları, her bütçeye uygun seçenekler sunacak şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kahve çeşitleri
  • Lezzetli atıştırmalıklar
  • Şık ve rahat atmosfer
  • Profesyonel baristalar
Dali Coffee Co.'yu tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli kahve çeşitleri, lezzetli atıştırmalıklar ve samimi atmosferiyle misafirlerine keyifli bir deneyim sunmaktadır. Ayrıca, uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Dali Coffee Co. Yorumlar - 1

user161769

Aydın Dali Coffee Co. Kafe harika bir atmosfere sahip. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlü. Kahveleri ise gerçekten lezzetli. Hem içerken hem de dışarıda otururken keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Mayıs 2024
seray apple

seray apple

Her yaştan müdavimleri var mekanın, bunu başarabilmek zordur.. O kadar güleryüzlü bir hizmet ki, hani derler ya kahveye sevgimi de kattım vallahi öyle.. Kendi kahvelerini öğütüyorlar orta sert yumuşak içim sevenler muhakkak denemeli çekirdek notalarındaki karamel ve badem aroması kahveyi coşturuyor.. Deneyin derim..

2023:12:20 07:29:06
Canan YILDIZ

Canan YILDIZ

Mekanın albeniliğine aldandım. Kahve yapmayı bilmiyorlar ne yazık ki, biliyorum Türkiye'de herkes kahveyi çok sıcak biliyor ama artık 3. Nesil kahve dalgası var ve kahve mekanı açıp kaynar sıcaklıkta americano yapmamalı hiçbir barista. Kahve kutuları da çok kötü, kahvenin sıcaklığından kapak tam kapanmadı sanırım tüm kahve üzerime damlamış. Sabah sabah eve gidip üstümü değişmek zorunda kaldım.Kahve kalitesini ve demleme tekniklerini geliştirirlerse eğer mekanın huzuru ve enerjisi çok güzel.

2023:11:12 08:04:47
Adem Karakaş

Adem Karakaş

Mekan olarak hoş bir mekandı.Çalışanları güler yüzlü ve işlerini severek yaptıkları ilgi ve alakalarından belliydi.Caramel latte denedim bu mekanda güzeldi.izmir bombaya benzeyen adını hatırlayamadığım sıcak servis edilen içerisinde karemel sosu olan bir tatlı yedim yumuşacıktı.Denemenizi öneririm.Teşekkürler Dalı Coffee...

2023:12:12 06:37:13
taşkıran taşkıran

taşkıran taşkıran

Uzun zamandır önünden geçerken fırsat bulup deneyimleyemediğim bir mekan idi. 23.11.2023 Tarihi itibarıyla bu imkanı yakaladım.Self-service olarak hizmet veriyorlar.Milkshake isterseniz buz koydurmayın, tadını oldukça bozuyor.Espresso ise Cappuccino fincanı ile servis ediliyor. O an başka seçeneklerinin kalmadığına inanmak istiyorum. Fincanın dibinde kalmış bir yudum kahve hissiyatı oluşturmuş bulunmakta.Bitki çayı sunumları iyi. Çiçekli ıhlamurunuz şirin bir demlikle veriliyor.Personel oldukça güler yüzlü. Yakınlarında iken uğrayıp soluklanılacak yerlerden.

2023:11:24 09:00:26
Şevval

Şevval

öncelikle çalışanlar çok güleryüzlü, kahve konusunda bize çok yardımcı oldular. kahvesi çok güzeldi, içecek boyutuna göre fiyatları uygun, ortamın. enerjisi çok güzel ve sakin. çok beğendik ❤️‍🔥

2023:06:25 14:07:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–01:30
  • Salı 08:00–01:30
  • Çarşamba 08:00–01:30
  • Perşembe 08:00–01:30
  • Cuma 08:00–01:30
  • Cumartesi 08:00–01:30
  • Pazar 08:00–01:30

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı