Ophelia Coffee

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Aydın Ophelia Coffee

Ophelia Coffee, Aydın şehrinde yer alan bir kafe ve kahve dükkanıdır. 2015 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri, taze atıştırmalıklar ve sıcak içecekler sunmaktadır.

Tarihçe

Ophelia Coffee, kahve tutkunları için özel olarak tasarlanmış bir mekan olarak açılmıştır. İşletme sahipleri, kaliteli kahve deneyimini müşterileriyle paylaşmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Kahve çeşitleri ve atıştırmalıklar uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ophelia Coffee, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli kahve seçenekleri
  • Taze ve lezzetli atıştırmalıklar
  • Şık ve rahat bir ortam
  • Dostane ve profesyonel hizmet
Ophelia Coffee, kaliteli kahve ve sıcak içeceklerin keyfini çıkarabileceğiniz şık ve rahat bir mekan olarak tercih edilmelidir. Misafirlerine uygun fiyatlarla lezzetli ürünler sunan işletme, kahve tutkunlarının favori adreslerinden biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aydın Efeler Ophelia Coffee Yorumlar - 1

user161737

Aydın Ophelia Coffee Kafe harika bir mekan! İçeri girdiğiniz anda sizi sıcak bir atmosfer karşılıyor. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlü. Kahveleri ise gerçekten enfes, özellikle Ophelia öneririm. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

4 Mayıs 2024
Hülya

Hülya

Yorumlara bakacak olursanız kesinlikle kafa karışıklığı yaşayacağınız bir yer. Uç boyutlarda ve çelişkili ifadelerle karşılaşıyorsunuz. Yaklaşık 1 ay önce doğum günümü kutlamak için tercih ettiğimiz bi yer Ophelia. Gecikmeli bir yorum benimki. Akşam saatlerinde terasta oturmayı tercih ettik. Pastası taze ve lezzetliydi. Soğuk akşamlarda dumanı tüten salep içmek benim için bir kültürdür. Ancak salep ılıktı, arkadaşımın tercih ettiği kahve de öyle. Bunda mekanın önünde polis ekiplerinin dahil olduğu bir kavganın patlak vermesinin de etkisi olduğunu düşünüyorum. Kaotik bir durum olduğu için normal işleyişinde değildi bence. Çünkü diğer arkadaşımın lattesinin köpüğünün az olduğundan rahatsızlık duydukları için yenisini yapıp getirdiler. Ve bunu biz talep etmedik. Güzel temennileri ve nezaketleri için tekrar tercih edeceğim.

2023:12:18 09:02:48
Nimet ÖZKAN

Nimet ÖZKAN

Patates cipsi ve Sezer salata söyledik. Patates cipsi o kadar lezzetsiz, o kadar tuzlu ki. Yedikçe susuyorsun rezalet. Salataya gelince kedi maması kıvamında ıslak ekmekten ve kupppkuru 4 parça tavuktan ibaretKısaca gelmeyin

2023:09:10 16:26:25
Beril ŞAHİN

Beril ŞAHİN

Fettuccine Alfredo (70₺) denedim, güzeldi. Garsonlar kibar ve sürekli yanınıza gelip veya tabaktaki bitti mi diye bakıp rahatsız etmiyorlar. Gayet rahat bir ortam. Üst kat açık olmasına rağmen kışın ısıtıcı açıyorlar ve sorun olmuyor fakat aydınlatma kötü, loş sarı ışık göz yoruyor. Olumsuz bir kaç yön daha kasanın en alt katta olması, kasa çok kötü yerleştirilmiş ve ikinci kat masalarının neredeyse kullanım dışı olması... Orada garson pek yok, masalara bakılmıyor ve tek kapalı oturma yeri orası ayrıca karanlık.

2023:01:12 21:33:49
BARIŞ ÖZBEY

BARIŞ ÖZBEY

Mekan sakin, canlı yeşil görüntü sevenlerin tercih edebileceği, engelli insanlar için uygun, en önemlisi hijyenik, güler yüzlü ve müşteri geldiği için üzülmeyen personelleri var. Bölgedeki sayılı nezih ve lezzetli mekanlar arasında olduğunu söyleyebilirim. Mekanda ne sipariş verirseniz verin muhakkak kahvenin tadına bakın!☺️ Güler yüzünüz ve ilginiz için teşekkür ederim

2023:08:02 12:11:53
Tuvanna Kuşcu

Tuvanna Kuşcu

Şimdiye kadar bir mekanda ettiğim en güzel kahvaltılardan. Çeşit çok fazla ve porsiyonları bol. Gözleme çok lezzetli, patatesleri baharatlı ve çıtır çıtır, peynir 5 çeşitti. Çok memnun kaldım, fiyatı da gayet uygundu. Kesinlikle öneriyorum.

2021:11:26 08:27:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–02:00
  • Salı 08:00–02:00
  • Çarşamba 08:00–02:00
  • Perşembe 08:00–02:00
  • Cuma 08:00–02:00
  • Cumartesi 08:00–02:00
  • Pazar 08:00–02:00

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı