Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Aydın Aydın Bal Diyarı

Aydın Bal Diyarı, Aydın şehrinde bulunan bir bal satış mağazasıdır. İşletme, doğal ve organik bal çeşitleri sunmaktadır.

Tarihçe

Aydın Bal Diyarı, 2005 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. O günden bu yana kaliteli ve doğal bal ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Ürünlerimiz uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Farklı gramaj ve çeşitlerde bal seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Doğal ve organik bal ürünleri
  • Yerel arıcılardan temin edilen ürünler
  • Kaliteli ve taze ürünler
Aydın Bal Diyarı, doğal ve sağlıklı bal ürünleriyle müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Yerel arıcılardan temin edilen ürünlerimizle, müşterilerimize en taze ve kaliteli balı sunmaktayız. Sağlıklı yaşam için doğal ürünler tercih eden herkesi mağazamıza bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Efeler Aydın Bal Diyarı Yorumlar - 1

user161685

Aydın Aydın Bal Diyarı Kitapçı, kitapseverler için harika bir mekan. Geniş bir yelpazede kitap seçenekleri sunuyorlar ve her türe hitap ediyorlar. Ayrıca çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Kitap alışverişi yapmak için tercih edebileceğiniz güvenilir bir adres. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Mayıs 2024
Saliha Kocakaya

Saliha Kocakaya

Samimi, dürüst alışverişin tek adresi bence.Her müşterilerini aileden birisi gibi gördükleri için kesinlikle gönül rahatlığıyla güvenebilir alış veriş yapabilirsiniz.Ürünlerin her birinin tadı kendine özel.En son propolis aldim ayrica bilgilendirme için de çok teşekkür ederim.

2023:10:03 19:36:15
Mesut Yılmazer

Mesut Yılmazer

Yıllardır kendilerinden hiç düşünmeden bal almaktayım. Çiçek, çam, hayıt veya petek olarak her ürününü denedim ve çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. Güvenle tüketebileceğiz kaliteli ürünleri bulunmaktadır.Not: Kamil Bey'e göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum.

2023:09:29 19:24:06
Ceylan Tekcan

Ceylan Tekcan

Yıllardır aldığım aılem ve çocuklarıma güvenle yedırdıgım ürünlerinden çok memnunum. Kışı propolıssız asla gecırmıyrpuz .Bızlere katkısız ürünlerı tuketmemızı sağladığı ıcın Aydın bal diyarı aılesıne çok teşekkür ederiz🌺

2023:09:29 19:12:10
Remziye Ozbabacan

Remziye Ozbabacan

Aydin Bal Diyarindan aldigim urunlerin tadina ailece baktik. Ozenli kargosu ve hediyesi icin ayrica tesekkur ederim. Ozellikle taze polen ve Hayit balina hayran kaldik. Emeklerine saglik Allah durust calisanlardan razi olsun.

2023:09:29 19:01:48
zafer kucukokutan

zafer kucukokutan

Yılların deneyimi... dürüst ve güven veren kişiler...ürünlerini aldım çok memnunum.bal...polen ve arı sütü aldım.zamaninda ve özel bir paketle geldi.hediyeniz için teşekkürler

2023:10:09 10:19:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar Kapalı

Aydın Efeler 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı