Aydın yeni otogar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 58 Yorum Ekle

Aydın Yeni Otogar

Aydın Yeni Otogar, Aydın şehrinde bulunan modern ve konforlu bir otogardır. Şehir içi ve şehirlerarası otobüs seferlerine ev sahipliği yapmaktadır.

Tarihçe

Aydın Yeni Otogar, 2015 yılında hizmete açılmıştır. Şehrin ulaşım ihtiyacını karşılamak amacıyla inşa edilmiştir. Yıllar içinde hizmet kalitesini arttırarak müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Aydın Yeni Otogar, uygun fiyatlarla seyahat imkanı sunmaktadır. Farklı otobüs firmalarıyla çalışarak müşterilere geniş bir seçenek sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve temiz bir otogar
  • Çeşitli restoran ve kafe seçenekleri
  • Otopark imkanı
  • Şehir içi ulaşım araçlarına kolay erişim
Aydın Yeni Otogar, konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunmaktadır. Modern altyapısı ve geniş hizmet seçenekleriyle tercih edilmesi gereken bir otogardır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aydın Gemlik Aydın yeni otogar Yorumlar - 1

user161667

Yeni Aydın Otogar Otobüs İstasyonu oldukça modern ve kullanışlı bir yapıya sahip. İçerisinde temiz tuvaletler, yeme içme alanları ve dinlenme alanları bulunuyor. Ayrıca otobüs seferlerinin düzenli ve zamanında olması da oldukça memnun edici. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak yeni otogarın Aydın'a değer kattığını düşünüyorum.Puan : 4

4 Mayıs 2024
ezgi çelik

ezgi çelik

ANKA TURİZM!Aydın'dan Isparta'ya yapacağım yolculukta başka bir firmada ki otobüsümü kaçırdım. Aydın otogarda anka şubesinde çalışan abiler bana yardımcı oldu ve diğer otobüsüme beni yetiştirmeye çalışıyorlar. Nazilli den alacaklardı beni ama beklemeden gittiler şimdi Denizliye kadar götürüyorlar. Kahve ikram edip yüzümü güldürdüler. Sağolsunlar. Yaptıkları iyilik için teşekkürümü sunmak istedim. Çünkü bunu yapmak zorunda değillerdi..

2023:07:27 14:57:49
Cansu Çadırcı

Cansu Çadırcı

Gördüğüm en pis otogar olabilir esenler otogara pis diyenler gelsin bir de burayı görsün.Bayat poaçaları 7.5 TL’den satıyorlar yiyemedim köpeğe verdim oda yiyemedi gerçekten çok kötüydü bir lokması bile istanbula kadar midemi yakmaya yetti. Sakın bir şey yemeyin buradan içmeyinde ve mümkünse aydına gelmeyin

2022:10:19 14:09:49
Gorkem Arpat

Gorkem Arpat

Aydın selçuk arabası yanlış saatlerde kalkıyor 1saat diğer arabayı bekledim otogarı arıcak telefon numarası yok gelirken 40 tl giderken 30 tl alınıyor kafalarına göre , fiyat listesi asılı değil birşey değil hiç bir poliste kontrol etmiyor

2023:01:22 06:19:43
Anubisozzy

Anubisozzy

Tuvaletler hem pahalı hem bakımsız , kokudan nefes almak bile zor (erkek) geniş ferah yeterli oturma alanı var, büfeler çook pahalı (yiyecek)

2023:01:19 08:28:01
Saliha Sasumisa

Saliha Sasumisa

Buzzz gibi. Küçücük klimalarla ısıtılmaya çalışılıyor. Gece buradan aktarma yapacaksanız tavsiyem sıkı giyinin. Donduk..

2019:01:18 23:14:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aydın Gemlik 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı